susanu_pisu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Rog si eu o schema a acestei combine daca se poate... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Am o problema la aceasta combina...se pare ca nu dau de schema....imi invarte changerul acela de la CD de f multe ori, si nu se opreste decat dupa 15-20 sec....dar se opreste aiurea, nu se opreste pe mijloc...acest lucru face si in interior si afara.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 E cu platan cu mai multe discuri?Pot fi doua cauze acolo.Ori mecanismul a fost fortat si e sarit de pe pozitie,ori e cu curele si sunt slabite si nu mai opreste unde trebuie. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 platanul are 3CD....nu are curele, este actionat prin pinioane....si o roata mare dintata, care nu are urme de fortare....cum o readuc pe pozitia initiala? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Marcheaza pozitia de oprire si vezi daca se pastreaza. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 din cate stiu, nu se pastreaza....cateodata este normala, cateodata se opreste in alt loc....dar dupa multe invartiri...si cand se supara ea, baga platanul la cutie....si iar treb sa-i dau eject.... :cry: Daca ii pun cd, ccand am ocazia, inauntru se opreste asupra lui.... Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Modelul combinei Daewoo este postat gresit . Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 din cate stiu, nu se pastreaza....cateodata este normala, cateodata se opreste in alt loc....dar dupa multe invartiri...si cand se supara ea, baga platanul la cutie....si iar treb sa-i dau eject.... :cry: Daca ii pun cd, ccand am ocazia, inauntru se opreste asupra lui.... Cum este facut sensorul de pozitie?comutator sau optic? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 optic....si pare ok... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Modelul combinei Daewoo este postat gresit .intradevar..............mii de scuze....335R Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Merita incercata o curatire a senzorului optic. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 intradevar..............mii de scuze....335RHristos a inviat ! Vedeti si dvs daca se potriveste acest manual service,pentru aceasta combina daewoo XG 335v-k,ca pentru a dvs nu am gasit nimic. Dati un click aici : http://elektrotanya.com/daewoo_xg-334v1 ... nload.html si descarcati service manual . Mult succes ! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 multumesc tuturor Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 am pus o filmare cu ceea ce face...am observat ca daca selectez CD2 il ia tot timpul, sau 3....dar daca cer pe CD1...invarte ca nebuna...si da volumul mai tare sau mai incet cu 1 unitate.... View My Video Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Analizati atent dintii pinioanelor de antrenare platou .Posibil uzura iar cand ajunge in zona CD1 sa nu faca pozitionare corecta fata de senzor.Si asta datorita faptului ca pe CD1 exploatarea a fost mai intensa.Ca solutie,scoaterea pinionului de antrenare platou si decalarea lui cu 1-2 dinti fata de pinionul de antrenare.Notati inainte de demontare cu marker pozitiile initiale.Sper ca m-am facut inteles.Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum