Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina daewoo CGX 355R

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• susanu_pisu

11

• leoncris

6

• dan cod

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

Am o problema la aceasta combina...se pare ca nu dau de schema....imi invarte changerul acela de la CD de f multe ori, si nu se opreste decat dupa 15-20 sec....dar se opreste aiurea, nu se opreste pe mijloc...acest lucru face si in interior si afara....

Link spre comentariu

E cu platan cu mai multe discuri?Pot fi doua cauze acolo.Ori mecanismul a fost fortat si e sarit de pe pozitie,ori e cu curele si sunt slabite si nu mai opreste unde trebuie.

Link spre comentariu

din cate stiu, nu se pastreaza....cateodata este normala, cateodata se opreste in alt loc....dar dupa multe invartiri...si cand se supara ea, baga platanul la cutie....si iar treb sa-i dau eject.... :cry: Daca ii pun cd, ccand am ocazia, inauntru se opreste asupra lui.... :ciuda:

Link spre comentariu

din cate stiu, nu se pastreaza....cateodata este normala, cateodata se opreste in alt loc....dar dupa multe invartiri...si cand se supara ea, baga platanul la cutie....si iar treb sa-i dau eject.... :cry: Daca ii pun cd, ccand am ocazia, inauntru se opreste asupra lui.... :ciuda:

Cum este facut sensorul de pozitie?comutator sau optic?
Link spre comentariu

am pus o filmare cu ceea ce face...am observat ca daca selectez CD2 il ia tot timpul, sau 3....dar daca cer pe CD1...invarte ca nebuna...si da volumul mai tare sau mai incet cu 1 unitate....

View My Video

Link spre comentariu

Analizati atent dintii pinioanelor de antrenare platou .Posibil uzura iar cand ajunge in zona CD1 sa nu faca pozitionare corecta fata de senzor.Si asta datorita faptului ca pe CD1 exploatarea a fost mai intensa.Ca solutie,scoaterea pinionului de antrenare platou si decalarea lui cu 1-2 dinti fata de pinionul de antrenare.Notati inainte de demontare cu marker pozitiile initiale.Sper ca m-am facut inteles.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări