Vizitator raz3k Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Salut, Pentru a putea instala proiectoare intr-un mod "OEM" la un VW Golf 4, trebuie sa ma leg cu doua fire in panoul de sigurante. Observ pe alt forum de peste hotare oameni care au folosit la procedura asta niste piese de legatura ca cele de mai jos.[attachment=0]kit.PNG[/attachment] Totusi cei ce mi-au montat alarma aftermarket au folosit conectori ca niste dinti de crocodil cu care s-au legat direct prin izolatia firului (ca la sertizare RJ-45 doar ca pe verticala firului) si mi se pare mult mai curat lucrat (eu asa ceva mi-as dori sa gasesc). Voi ce varianta ati alege in afara de resertizarea mufei cu noul fir si/sau cositor si cum se numesc aceste piese? ca sa ma pot intelege cu vanzatorii de pe Maica Domnului... Nota: Jonctiunea trebuie sa tina un consum de ~5 amperi . Multumiri anticipate! Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Cea mai rapida varianta este a doua, cauta pe Maica Domnului acei conectori pe cablu. Vezi ca trebuie sa fie pe mai multe dimensiuni. Eu zic ca nu se merita sa te apuci de cositorit pentru 5A. Link spre comentariu
Vizitator raz3k Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Multumesc de raspuns.Spune-mi te rog au un nume specific sau cer conectori de cablu ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Din pacate nu stiu denumirea lor oficiala ... Poza care ai atasat-o mai sus, vorbeste de la sine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum