Vizitator marius_cornel Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Buna Ziua, Doresc sa pun un potentiometru de volum intre statia de amplificare si o boxa. Mai exact: statia de amplificare este intr-o camera, iar boxa in alta camera si vreau sa am control la volum din camera unde este amplasata boxa. Am gasit pe net un potentiometru interesant la care se poate regla si impedanta: http://www.smarthome.com/8262W/White-Im ... rol/p.aspx Problema este ca nu stiu cum se cheama in romana. Am fost la un magazin audio in oras si baietii de acolo nu prea stiu despre ce e vorba. Imi oferise o varianta cu un transformator ridicator la iesirea din amplificator---potentiometru---transformator coborator. Ma poate ajuta cineva? Eventual un magazin din RO online unde as putea face comanda. Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator marius_cornel Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Nu stie nimeni despre ce este vorba?Macar imi poate oferi cineva alternativa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum