Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda inchidere centralizata Opel Astra - defecta !?

messu

Postări Recomandate

Nu stiu daca postez chiar unde trebuie, asa ca daca gresesc am sa va rog sa ma scuzati !Am un Opel Astra Caravan la care nu-mi mai merge inchiderea centralizata din telecomanda din cheie. Am doua telecomenzi si niciuna nu "vrea" . Am schimbat bateriile si nimic.Cand apas butoanele de pe cheie se aprinde doar led-ul de confirmare a comenzii dar nu se intampla nimic.Intrebarea mea este: exista vreo cale (nu foarte complicata) de testare a unei astfel de telecomenzi ? Ma refer la o testare strict a emisiei, nu la citirea codului transmis sau altceva...Receptorul, aveti idee unde este amplasat pe masina, ca l-as inspecta (macar vizual) si pe el. Poate acolo o fi buba... Ca idee, am un prieten care are acelasi tip de masina si are fix aceeasi problema la ambele chei (telecomenzi) ?Ce ma sfatuiti sa fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• messu

3

• AV1000

1

• dj01fad

1

Top autori în acest subiect

pui contactul, apoi cat de repede tii apasat cateva secunde pe primul buton al telecomenzii... cam 5 asa... poti si mai mult; dupa asta, iei contactul, si cu usile inchise probezi sa vezi daca merge; eu asa imi aduc aminte ca se reinitializeaza. daca nu merge, cauta pe clubopel.ro ca poate te ajuta cei de acolo. nu are nimic telecomanda, nu umbla la ea.

Link spre comentariu

Lipiturile le-am refacut deja. Intr-adevar, la soclul bateriei era jale dar acum totul e ok. Sper ca resetul sa rezolve problema. Numai de-ar fi aia secventa de resetare si nu alta... :)

Link spre comentariu
Vizitator alexseverin

salut!cand schimbi bateria din telecomanda trebuie sa o reprogramezi.e f simplu.bagi chei in contact,pui contactul o lasi 10 sec si apesi pe butonul de inchidere al telecomenzii cu contactul pus.usile se vor inchise si de vor deschide imediat si telecomanda este sicronizata.bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări