Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare generator hho

Vizitator vesaadrian

Postări Recomandate

Vizitator vesaadrian

salutare scuze daca fac vreo greseala dar sint cam nou pe aiciam cautat subiectul pe forum si n-am gasit nimicporoblema mea este alimentarea de la masina a celebrului generator de hho gazul braun....am realizat totl cat am putut de bine am conectat + ul la alternator direct si masa la sasiufunctioneaza foarte bine... cea ce vroiam eu este atunci cand accelerezi sa creasca si productia de hhook functioneaza... dar in 10 minute raman fara curent.... total .... precizez ca in generator sant 6 tole de inox tabla perforata de 1mm cu dim de 4x12 cm nu am masurat cat curent suge instalatia dar presupun ca tot ce i se da...va rog un sfat practic, ceva cum as putea sa pun un limitator de curent adica sa mai ramana si masina cu ceva :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

2

• Aelfo

2

• ady_risc

1

Top autori în acest subiect

Un prim pas este sa pui un ampermetru. Apoi ai reglaj pentru PWM si astfel, daca ti se pare ca mananca prea mult curent instalatia, poti sa mai reduci impulsurile ... scazi si gazul degajat.

Link spre comentariu

Posibil ca nici bateria sa nu fie in cea mai buna stare. Daca era buna la consumul asta ar fi trebuit sa fiarba generatorul HHO.

Din text inteleg ca nu ai niciun limitator de curent. Un controller PWM de genul acesta

http://www.hidrogen-auto.ro/product.php?id_product=14

iti limiteaza eficient consumul din baterie la valoarea pe care o doresti (de exemplu 15 A).

Mai poti regla intrucatva curentul prin concentratia de electrolit.

Micsorarea suprafetei electrozilor scade proportional curentul absorbit.

Link spre comentariu

Da, si prin factorul de umplere se stabileste valoarea medie a curentului "continuu" prin generator. Ce nu mi-e clar este daca in momentul de fata se foloseste vreun limitator de curent (rezistenta) in circuit. Eu am o indoiala in privinta eficacitatii sistemului de generare HHO, dar asta e o discutie eterna si offtopic. Ma gandesc ca obtinerea unui gaz combustibil cu valoare energetica mai mare decat energia consumata pentru producerea lui ar fi exploatata ca fapt de sine statator. Iar in automobil se mai fac si transformari din termica in mecanica si apoi electrica, fiecare cu randamentele lor subunitare...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Posibil ca nici bateria sa nu fie in cea mai buna stare. Daca era buna la consumul asta ar fi trebuit sa fiarba generatorul HHO.Din text inteleg ca nu ai niciun limitator de curent. Un controller PWM de genul acesta http://www.hidrogen-auto.ro/product.php?id_product=14 iti limiteaza eficient consumul din baterie la valoarea pe care o doresti (de exemplu 15 A). Mai poti regla intrucatva curentul prin concentratia de electrolit.Micsorarea suprafetei electrozilor scade proportional curentul absorbit.

Acumparat cineva de la ei,am gasit unele lucruri de acolo pe alte site-uri si sunt la jumatate de pret acelas lucru, restu s profit :p Ma intereseaza si pe mine, Nu e chiar asa de usor cum pare. Din cauza electronici. :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări