flaviu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 salut. am doua difuzoare cu membranele duse.am gasit membrane dar dimensiunile sunt date in inch. Intrebarea mea este unde masor difuzoarele? diametrul din interiorul membranei sau exteriorul membranei. este vorba de difuzorul de bass de la boxele Unitra de 150w Link spre comentariu
babic2005 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Banuiesc ca e vorba despre "dezintegrarea" spumei aceea de pe marginea difuzorului (clasic la boxele unitra), trebuie sa iei "garnituri de difuzoare" sau "rile" ( e acelas lucru doar ca au mai multe nume) de 12 inch, 30 cm. Nu ai cum sa gresesti pentru ca ele sunt standardizate. O seara buna. Radu Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 inca se mai gasesc pe la magazine suspensii de burete pt difuri tonsil diametrul la conul difului trebuie masurat la exterior din care mai scazi cam 8-10mm zona unde o sa vina lipita suspensia(4-5mm din fiecare parte)deci suspnsia ar trebui sa aibe pe interior mai putin cu 8-10mm decat exteriorul membranei difului fara suspesnsie,iar pe exterior cat sa incapa in sasiu Link spre comentariu
flaviu Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 va multumesc pentru sfaturi, le-am comandat, nu sunt scumpe, dar sa vad cum o sa reusesc sa le centrez pentru ca inca nu am schimbat asa ceva si nici nu m-as fi legat daca nu erau ale mele Link spre comentariu
babic2005 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Se desfac usor de pe marigne rilele / suspensiile, se curata perfect atat sasiul cat si conul de hartie, (cu niste substante fac profesionistii)se lipeste noua rila / suspensie, de conul de hartie, se lasa la uscat;se ia un film foto, (o bucatica, cat sa dai 2 spire) si impreuna cu conul bobinei se introduce in intrefierul magnetului (cu filmul foto la interior, acest film are rolul de a centra fata de miezul de metal din centrul bobinei, bobina in sine);se preseaza pe margine rila / suspensia la exterior dupa ce a fost data cu lipici, aceasta presare se face perfect perpendicular pe sasiu, exact in pozitia pe care cade dupa centrarea cu filmul foto (nu ai voie sa mai tragi stanga dreapta ca ti se pare ca nu e centrata, pentru ca altfel se va centra pe margine si te vei trezi ca freaca bobina pe centru).Mai studiezi si tu fenomenul, eu am dat doar asa niste sugestii si niste pasi de urmat.O zi buna. Radu. Link spre comentariu
flaviu Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 am reusit sa le centrez perfect cu ajutorul plasticului de la sticla de coca cola care este fin si de grosimea care imi trebuia. Va multumesc tuturor pentru sfaturi Link spre comentariu
Vizitator api Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 va multumesc pentru sfaturi, le-am comandat, nu sunt scumpe, dar sa vad cum o sa reusesc sa le centrez pentru ca inca nu am schimbat asa ceva si nici nu m-as fi legat daca nu erau ale melepoti spune de unde le-ai cumparat? in aceiasi situatie sunt si eu. m-am ales cu o pereche boxe unitra 150w dar suspensiile sunt "mancate" la difuri.multumescalex Link spre comentariu
babic2005 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Se gasesc si la "m i v a r o m" Numai bine. Radu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum