alex26 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Am observat ca raspundeti repede la probleme noastre si vreau sa va mai stresez un pic daca se poate. Am 2 boxe sony SS F80ESR , care are 2 difuzoare de bass de 20 cm X 2 cone type de 16 ohmi fiecare ca le-am masurat ,1 difuzor medii , 1 tweeter si 1 super tweeter., boxele sunt inchise.Problema este ca se aud foarte prost , desii difuzoarele arata bine ,nu par obosite ,amplifictorul e onkyo TX DS484 care merge foarte bine pe niste boxe mult mai mici magnat monitor 220.Va intreb daca as putea face alte incinte cu bass reflex din difuzoarele de bas si un difuzor de inalte, dar nu stiu daca se poate avand in vedere ca basul are 16 ohmi , pentru ca vreau sa fac ceva cu ele deoarece in sony suna de iti vine sa le arunci pe geam , basul e prea infundat , inaltele prea puternice.Pe difuzorul de bas e trecut Sony 1-504-678-11 Japan 842 TNE. Specificatiile boxelor sunt mai jos, ce spuneti de ele, ar trebui sa fie bune sau sunt praf. Cu respect. SPECIFICATIONS System: 4-way 5-drivers speaker system Speaker units: Woofer: 20 cm x 2, cone type Mid-range: 10 cm, cone type Tweeter: 2.5 cm, dome type Super-Tweeter: 1.9 cm, dome type Enclosure type: Acoustic suspension Front grille: Removable Finish: Real wood veneer Volume: 47 liters Rated impedance: 4 Ω Power handling capacity: Rated input power 130W Maximum input power 200 W Sensitivity: 90 dB (1 W, 1 m) Effective frequency range: 25 – 30.000 Hz Dimensions: Approx. 315 x 1080 x 295 mm (w/h/d) Weight: Approx. 25.8 kg per speaker, net Approx. 30.6 kg in shipping carton Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Buna, cum ai masurat difuzoarele de bass? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 1. Daca difuzoarele de bass sunt proiectate sa functioneze in suspensie acustica(incinta inchisa), nu se preteaza la functionarea in ansamblu bass-reflex.2. Fara a masura raspunsul in frecventa al difuzoarelor, pe care le vrei a fi folosite in noul proiect, precum si a parametrilor TS, nu vei face mare lucru... ai sanse sa o dai in bara rau de tot, mult mai rau decat au dat-o astia de la Sony, cu acele incinte...3. Onkyo-ul ala al tau este un amplituner multicanal, nu un amplificator. Unul destul de ieftin si presupun ca nu foarte performant. Poate o alegere mai potrivita pentru boxele alea, este un amplificator stereo 2x50...100w, de calitate.Parerea mea personala, este ca ar trebui sa le vinzi si cu banii aia sa incepi un proiect de la 0, cu difuzoare alese special pentru nevoile tale, dupa bugetul pe care il ai, etc. Sansele de succes sunt mult mai mari... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 daca astea sunt boxele nu arata chiar asa de rau,ar merge facut ceva din ele poate gasesti pe cineva din zona ta sa tge ajute,poate mai e ceva in neregula/lipsa la ele referitor la ce a intrebat yoshiro si eu cred ca basii nu sunt pe 16 ohmi daca boxa este declarata ca 4 ohmi Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Vinde-le si cumpara-ti ceva serios.La 210lei nu stiu ce te asteptai ca o sa primesti.La o boxa serioasa 1 bucata difuzor e 200lei sau mai mult. Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Sau poti sa le vinzi pe bucati - asa scoti mai multi bani pe ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum