calul Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 posibil sa fie remanenta magnetica in circuitele magnetice ale motorului(stator+rotor),iar aceasta sa induca o tensiune in infasurari. Link spre comentariu
H Robert Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 posibil sa fie remanenta magnetica in circuitele magnetice ale motorului(stator+rotor),iar aceasta sa induca o tensiune in infasurari.Eu spuneam ca poate s-ar putea sa induca infasurarea statorica tensiune in stator. Eu am tensiune si pe stator!!! nu exista nici o remanenta magenetica pe stator si rotor cat timp nu e alimentat, deci cum sa induca acea tensiune si in infasurari?Ce legatura are una cu alta? Vorbesc aici de tensiunea indusa de catre infasurare si nu invers. Link spre comentariu
H Robert Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Am tensiune pe cele 2 conductoare ale dimmer-ului, adica am tensiune pe amandoua conductore care merg spre motor, ce ar putea cauza un astfel de defect? Link spre comentariu
H Robert Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Am tensiune pe cele 2 conductoare ale dimmer-ului, adica am tensiune pe amandoua conductore care merg spre motor, ce ar putea cauza un astfel de defect?Are cineva vreo idee despre ce ar cauza asta? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Buna ziua, Vreau sa utilizez tl494 (schema aici si aici pentru controlul unui motor ac (masina cusut 60w), m-am gandit la o solutie pentru separarea partii de putere, dar pentru partea de sesizare curent (R12 Q1), as putea folosi un "transformator" bobinat pe un inel de ferita? Iar comanda pad1 si pad 2 o aplic la un optotriac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum