Vizitator andreilica Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Am facut o sursa reglabila folosind LM317. As vrea sa ii pun un afisaj digital sau ceva de genul care sa ma ajute sa vad voltajul de iesire fara sa il masor de fiecare data cu DMM-ul. Am gasit prin garaj un fel de ampermeter analog(din ala cu ac indicator). O sa pun o poza sa vedeti cam despre ce este vorba. Daca nu se poate face cu asa ceva, sa imi dati un link sau ceva de genul cu un afisaj digital si cum si unde il voi lega. Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Se gasesc gata facute voltmetre digitale de panou cam la 20-25 de lei bucata.Inclusiv la Oradea se gasesc asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator andreilica Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Imi poti da un link de unde as putea cumpara asa ceva online? Pe la mine prin zona nu se prea gasesc. Sau daca nu, o schema care sa nu necesite programare pentru a il face eu insumi(satisfactia e mai mare ) Link spre comentariu
francezu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Uite aici o schema pentru display LED : http://electronics-diy.com/ICL7107_volt_meter.php Link spre comentariu
cristi71 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 ideea lui dan e mai eleganta..plus ca poti citi si urentul cu DMM-ul. bafta. dei cumperi un DMM si il atasezi in cutie. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Ti-am trimis un Pm unde sa cauti. Nu este voie sa dau link pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum