Vizitator bogdy_edition Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 buna searaam un televizor SEG Hobart(mai multe detalii nu pot sa va spun ca nu le cunosc) la care mi se reseteaza parametrii din meniu, la fiecare inchidere, de exemplu daca modific din OFF(cum e setat din fabrica) in ON Dynamic Bass,acesta devine off daca inchid televizorul si la fel cu celelalte setari.Am rugamintea sa-mi spuneti daca se poate rezolva cumva din meniu aceasta problema sau trebuie sa merg cu el la un service.multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Dupa setarea parametrilor nu trebuie cumva memorati acesti parametrii?Atunci e normal sa faca asa. Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Problema ca problema.... dar de ce nu postati unde trebuie? Link spre comentariu
Vizitator bogdy_edition Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 nu are optiunea de a salva personal setarile, se salveaza de la sine dupa modificarea facuta din telecomanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum