Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intelegerea indicativelor

Vizitator mihaim1980

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• avolocaru

3

• yo8rqp

3

• Flor

2

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Daca omu emite pe statia de la club, inseamna ca este supravegheat intr-o oarecare masura. Nu vad nimic rau in asta. Va dau exemplul meu, sunt radioamator de ani buni, doar pe hartie. De ce? simplu, la vremea cand eram pe val si imi doream foarte mult sa practic nu aveam bani sa-mi cumpar scule cat de cat. Acum am alte pasarele...

Link spre comentariu

Daca omu emite pe statia de la club, inseamna ca este supravegheat intr-o oarecare masura. Nu vad nimic rau in asta. Va dau exemplul meu, sunt radioamator de ani buni, doar pe hartie. De ce? simplu, la vremea cand eram pe val si imi doream foarte mult sa practic nu aveam bani sa-mi cumpar scule cat de cat. Acum am alte pasarele...

De-asta YO3AC si YO4HW se rascolesc in mormant...Cum naiba sa supraveghezi pe cineva care este ilegal din start?Ce modele mai au acesti copii?Regulamentul este foarte clar.Credeti ca sunteti singurul fara bani si fara posibilitati?Fiecare improvizam,cum putem,macar sa ne satisfacem orgoliul ranit de vremuri grele...Dar,in acest caz,nu va mai mirati de QRMul zilnic din 80m,cu fluieraturi si purtatoare.Asa i-am format,asa-i avem...
Link spre comentariu

Pustiu urmeaza sa dea examen, ar trebui incurajat. Este clar ca trebuie sa se supuna regulilor, dar totusi nu emite clandestin din nu stiu ce maghernita cu nu stiu ce statie plina de paraziti etc etc. Radioamatorii sunt din ce in ce mai putini, daca ii mai luam si la suturi inca din start... .

Link spre comentariu

catre avolocaruPrima data. Ai studii de drept si tanarul te-a angajat ca avocat sa ii iei apararea pt ca nu se descurca?In cazul in care esti neplatit, parca era o poezioara despre "avocatiii neplatiti sunt buni de ...it." am uitat rima. Sau vorbim discutii asa, sa umplem netul?SecundoPe de alta parte, unde scrie ca daca suntem putini radioamatori trebuie sa fim multi, dar sa incalcam legea ?Am trait vremea cu cantitea impotriva calitatii..Cine vrea sa devina si sa ramana radioamator sa faca bine sa respecte regulile si inainte si dupa. Hai sa zicem ca eu as avea placerea sa fac rau. Sau ca m-as crede justitiarul frecventelor. Sau ca am pica pe cineva, care (nu) poarta mustata. Sau ca pur si simplu m-am saturat de mitocania si idiotenile din banda, forumuri, trafic, etc.Nu-i asa ca nu e chiar foarte greu sa aflu dupa IP din ce localitatea este tanarul care emite neautorizat de la radioclubul local sub supravgherea cuiva autorizat?Iar dupa aia pot face o reclamatie unde trebuie? Ar urma o ancheta, cineva va trebui sa dea cu subsemnatul, etc.Asta va crea o anumita imagine evident negativa.Si cum si asa sunt foarte multe cluburi ale caror spatii nu sunt de loc dorite si deloc vanate pt alte utilizari..Chiar foarte multe si absolut deloc dorite...Aoleu, cum scriem si ne dam rotunzi doar asa, fara sa se gandim ca la o adica ii putema baga in rahat si pe alti alaturi de noi..Jur ca acum cativa ani cand aveam doar a III-a mi s-a refuzat accesul la statie in banda unde conform Regulamentului de atunci nu aveam dreptul. Si nu eram un pusti de 13 ani, ci ditamai omu de peste 40 de ani, cunoscut si agreat de seful radioclubului unde baietelul meu invata..Dar in domeniul asta a fost extrem de scurt si clar. "Fara suparare, NU pot sa te las" . punct. Mi s-a parut corect cum a procedat si mi-a parut rau ca am intrebat. catre moderator. Daca imi permiteti o sugestie, cred ca s-au dat suficiente lamuriiri.Eu unul personal as inchide discutia, pt ca lucrurile sa nu degenereze..

Link spre comentariu

"mihaim1980" nu te descuraja, incearca sa percepi doar sfaturile pozitive, pentru cele negative strange din b..i si vei mai castiga un pas inainte. Conduita si calitatea unui radioamator nu sta intr-un regulament, ci in caracterul fiecaruia.

Link spre comentariu

... Sau ca am pica pe cineva, care (nu) poarta mustata...

Ai ceva impotriva mustatilor? :freaza:

... catre moderator. Daca imi permiteti o sugestie, cred ca s-au dat suficiente lamuriiri.Eu unul personal as inchide discutia, pt ca lucrurile sa nu degenereze..

Aici cam ai dreptate. Daca ramane deschis, se lasa cu scantei. Oricum consider ca s-au dat toate lamuririle necesare.Sa auzim numai de bine si bafta la examen.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări