strombi Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Salut am niste boxe armonia cu dif ala mari schimbate.Si twitarele originale scoase,Am facut rost de alte twitere si as vrea sa le pun.Dar am vazut ca twiterele originale aveau pus un condensator.Si as vrea la astea sa le pun un condensator ca sa se auda numai inalte ca se aud si medii.Ce valoare sa pun condensatorul ca sa scoata numai inalte? Link spre comentariu
liviu Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 incearca 4,7mf sau 3,3mf sau 2,2mf sau 1mf legat in serie cu tweteru. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 am gasit doar 1 condensator de 3,3 mf dar nu cred ca e electrolitic cred ca e cu soda caustica si folie de aluminiu. Link spre comentariu
liviu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 in general nu se folosec condesatoare electrolitice, se folosesc condesatoare nepolarizate , sau doua condesatoare electrolitice legate in serie.poti sa dai si tu , mai multe detalii despre tweeter , cum ar fi , o poza , etc in cazul asta ,se poate sa ai parte de mai multe raspunsuri.condesatorul , in cazul tau , actioneaza ca un filtru trece sus.in functie de valoarea lui , obtii , un rezultat , asta nu inseamna ca ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum