Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 sal am o surubelnita electrica Gt power nu imi alimenteaza cu ,curent alimentatorul.Am masurat in capatul mufei si am 0,56 v Atasej si o poza mare lucru nu este in alimentator decat 4 diode si un condesator Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Se pare ca atasul a ramas pe undeva.Daca nu are decat 4 diode si un cond e clar ca este un alimentator simplu.Masoara tensiunea pe condensator (tensiune continua) si tensiunea de la iesie din traf (tensiunea alternativa) si revino cu ce ai gasit acolo. Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Daca ai desfacut alimentatorul masoara tensiunea de pe secundarul transformatorului, daca este ok verifica puntea de diode.Daca nu scoate tensiune in secundar (si ai verificat ca ai 220 pe infasurarea primara) atunci desfa cu grija izolatia transformatorului si cauta o siguranta termica inseriata cu primarul. Poti sa suntezi aceasta siguranta pana gasesti alta.Spor la lucru ! Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 va multumesc cum atasez o poza aici? Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 am masurat pe condesator am 1 volt iar pe iesire din traf pana in placa cu diode si condesator nu imi da nimic Link spre comentariu
ionionel Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 va multumesc cum atasez o poza aici?Salut.Urmează următori paşi ca să pui o poză.Click pe Răspunde după care click pe browse şi va apare un patrat.În partea de sus în acest patrat dai click acolo unde poţi să intrii în computer în D dau C şi dai click pe poză.Cînd ai dat click pe poză în dreptul unde scrie Browse trebuie să apară numele pozei(dacă ai dat un nume pozei).Dai click pe Adaugă Fişierul şi aştepţi să se încarce fişierul(poza).Şi click pe trimite. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 pe iesire din traf pana in placa cu diode si condesator nu imi da nimicDar pe infasurarea transformatorului ati masurat in AC? Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Multumesc sa rezolvat era rezistenta termica .Multumesc inca odata aaa si unde gasesc acea rezistenta scrie asa A4-02 130 GRADE CELSIUS JET 2 A 250 V Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 unde gasesc acea rezistenta scrie asa A4-02 130 GRADE CELSIUS JET 2 A 250 V http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=37282 P.S.Vad ca nu primeste legatura la Conex. Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 totusi cu ce as putea sa ii mai reduc din volti da cam 16 V si imi fierbe acumulatori Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 mai exact 16,8V Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 totusi cu ce as putea sa ii mai reduc din volti da cam 16 V si imi fierbe acumulatori La ce tensiune sunt acumulatorii ? Cat de tare se incalzesc ? Oricum tensiunea alimentatorului mai scade in sarcina, totusi daca vrei neaparat poti sa inseriezi diode cu acumulatorul, o sa ai o cadere de tensiune de cam 0.5V pe fiecare dioda. Totusi cred ca asa a fost proiectat incarcatorul, majoritatea acumulatorilor se incalzesc la incarcare. Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 da dar la mine s e aud sfaraind si chiar au curs si asta in maxim o jumatate de ora de incarcare Am 4 acumulatori AA1,2 V 600MAH Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Sa iau acumulatori de 1,2 V de 3000 mah?sau , sa pun diode pe incarcacator sa mai reduc din cei 16,8 V .Pentru ca , banuiesc ca,incarcatorul nu este de la surubelnita (marfa luata din obor) Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Daca aveti 4 acumulatori (inseriati) de 1.2 V si folositi pentru incarcare un alimentatorcare furnizeaza aproape 17 V, atunci este normal ca acestia sa se supraincalzeascapana la distrugere. Va recomand sa construiti o sursa simpla de curent constant decirca 60 mA (acumulatorii pe care ii aveti sunt de 600 mAh).Diferenta de tensiune este prea mare ca sa puteti recurge la metoda diodelor inseriate,chiar si daca ati utiliza acumulatori de 3000 mAh.Cautati aici : viewforum.php?f=41,veti gasi foarte multe scheme care se preteaza pentru asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum