Vizitator cristi_1993 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 house of wax?....glumesti nu?, filmul acela a fost abs. genial...fara ironie Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Păi cam tot ce a scos Pixar e undeva la un ordin de mărime mai bun decît multe lucruri scoase de alte companii de animație. Și cred că asta vine de la faptul că sînt oameni conștienți de limitările de transmitere a mediului (oricît de fotorealistă ar fi imaginea, tot nu se poate compara cu imaginea reală, cu jocul actoricesc real...) și se orientează spre mijloacele tradiționale de expresie: scenariu, regie, editare... I LOVE SCRAT!!! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 house of wax?...spam nu?, filmul acela a fost abs. genial...fara ironieDe ăsta vorbesc. Un mare fîs.http://www.imdb.com/title/tt0397065/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Apropo de filmele mai vechi va recomand "Scarface" Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Penibil filmul ăla. Mai vrea şi să fie de groază.Gresit!E in categoria:sadic!Groaza?De unde ai scos-o? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Groaza?De unde ai scos-o? Din descriere. Filmul e catalogat ca horror. Ce e aşa de bun la film, dacă tot insişti? Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Nu insist deloc...insa lumea e bine sa stie ce anume e daca nu l-au vazut.Na,insista tu cu un film bun,horror.PS:sa inteleg ca nu ai vazut filmul,de vorbesti de descriere;ca daca il vedeai stiai exact despre ce e vorba Link spre comentariu
nicul Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 alyce 2011. nu va luati dupa note imdb. tare simpatic. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Na,insista tu cu un film bun,horror. http://www.imdb.com/title/tt0080516/Chiar merita vazut. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 PS:sa inteleg ca nu ai vazut filmul,de vorbesti de descriere;ca daca il vedeai stiai exact despre ce e vorba L-am văzut din a treia încercare, primele două dăţi am adormit înainte să ajungă la corturi. Nu mă uit la filme horror pentru că nu mă atrag, mă plictisesc. Majoritatea sînt foarte previzibile. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Mai ales alea proaste,care-s mai bune ca si comedii decat ca filme horror 1408 http://www.imdb.com/title/tt0450385/ Mi s-a parut bun...si destul de neprevizibil Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Printre cele mai imprevizibile mi s-a părut Final Destination, dar a mai fost listat aici. După el au mai apărut FD2, 3... După 3 nu l-am mai urmărit, acum a ajuns la 5. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Poate ca unii veti rade,dar un film de lung metraj de cinema,bazat pe cele 7 carti scrise de Rowling,caruia i se poate acorda 10+ pentru adaptare,roluri,actori,regie,efecte,ost etc e Harry Potter,film ce NU e deloc pentru copii,nefiind AG,cum ar crede unii.Este filmul perfect de fantezie!Cine nu crede sa urmareasca cap coada cele 8 filme....pe ecran mare in DTS.Superb!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Hai sa luam ... aleatoriu : Inchisoarea ingerilor; Clanul sicilienilor:Rocco si fratii sai.Totul depinde de ... gusturi, deh ! Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Pana la gusturi sunt mai multi factori ce determina calitatea unui film.Gusturile sunt ultimele. Cu gusturile noastre nu am reusi sa filmam nici macar introducerea unui film .Dapoi sa mai fie si bun E nevoie de mai mult de atat pentru a face un film.Vai de mama lor filme daca le-am face noi astia cu parerile. Ar muri de inima Spielberg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum