Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Păi cam tot ce a scos Pixar e undeva la un ordin de mărime mai bun decît multe lucruri scoase de alte companii de animație. Și cred că asta vine de la faptul că sînt oameni conștienți de limitările de transmitere a mediului (oricît de fotorealistă ar fi imaginea, tot nu se poate compara cu imaginea reală, cu jocul actoricesc real...) și se orientează spre mijloacele tradiționale de expresie: scenariu, regie, editare...

I LOVE SCRAT!!! :da :da :da
Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Nu insist deloc...insa lumea e bine sa stie ce anume e daca nu l-au vazut.Na,insista tu cu un film bun,horror.PS:sa inteleg ca nu ai vazut filmul,de vorbesti de descriere;ca daca il vedeai stiai exact despre ce e vorba :nebun:

Link spre comentariu

PS:sa inteleg ca nu ai vazut filmul,de vorbesti de descriere;ca daca il vedeai stiai exact despre ce e vorba :nebun:

L-am văzut din a treia încercare, primele două dăţi am adormit înainte să ajungă la corturi. Nu mă uit la filme horror pentru că nu mă atrag, mă plictisesc. Majoritatea sînt foarte previzibile.
Link spre comentariu

Printre cele mai imprevizibile mi s-a părut Final Destination, dar a mai fost listat aici.

După el au mai apărut FD2, 3... După 3 nu l-am mai urmărit, acum a ajuns la 5.

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Poate ca unii veti rade,dar un film de lung metraj de cinema,bazat pe cele 7 carti scrise de Rowling,caruia i se poate acorda 10+ pentru adaptare,roluri,actori,regie,efecte,ost etc e Harry Potter,film ce NU e deloc pentru copii,nefiind AG,cum ar crede unii.Este filmul perfect de fantezie!Cine nu crede sa urmareasca cap coada cele 8 filme....pe ecran mare in DTS.Superb!!! :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Pana la gusturi sunt mai multi factori ce determina calitatea unui film.Gusturile sunt ultimele. :nebun: Cu gusturile noastre nu am reusi sa filmam nici macar introducerea unui film :rade: .Dapoi sa mai fie si bun :ciuda: E nevoie de mai mult de atat pentru a face un film.Vai de mama lor filme daca le-am face noi astia cu parerile. :nebunrau: Ar muri de inima Spielberg :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări