Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Nu stiu cum e Taken insa daca e la fel ca si Band of Brothers merita fiecare minut. Band of Brothers e superb, e un film defapt care se intinde pe mai multe parti. Poveste reala, distributie de exceptie.. ce sa mai .. vizionare placuta :da !

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Mai amintesc seria de animatie:FuturamaExcelenta!!!Vazuta in HD.Sa nu uit de 3 filme cu distrubutii nordice,excelente,fara intoxicatiile hollywood-iene:-Lieksa!-Troll Hunter-Rare exportssi filmul:-Monsters (2010)

Link spre comentariu

Bine zis, „aproape”. Unul care imită PERFECT realitatea (sau cel puțin cum ar arăta ea într-un distopic Pămînt părăsit) este Wall•E. Pînă la nivel de defecte de filmare cu camere reale (subliniez că e film făcut de Pixar și, deci, e randat, făcut pe calculator).Adevăru-i că toate filmele Pixar merită văzute. Toate cele 12. Parcă atîtea erau... Plus short-urile. Chiar, iaca cam cum arată clasamentul meu personal la filmele Pixar:(x din 10):Toy Story (I): 8A Bug's Life: 7Toy Story II: 8.5Monsters Inc.: 8.5Finding Nemo: 9The Incredibles: 9.5Cars: 8Ratatouille: 8.5Wall•E: 10Up: 6.5Toy Story 3: N/A (nu l-am văzut încă)Cars II: 7.5Și dacă tot e pe animație, Dreamworks le face celor de la Pixar o concurență acerbă și foarte productivă în materie de calitate. A se vedea seria Shrek (nițeluș în scădere către finalul ei, dar tot valabilă), bijuteria de How To Train Your Dragon... și poate și altele care nu-mi mai vin în minte acum.Azi am văzut Hancock. E cam cum ar fi trebuit să fie Superman dacă n-ar fi fost făcut (mă refer la seria Superman, nu la Hancock) de niște idioți care credeau că publicul cititor de benzi desenate are un IQ sub 70. Will Smith în zile mari, iar ideea filmului, deși plagiată copios din cel puțin vreo 3 filme cu supereroi, bine tratată.

Link spre comentariu

Păi cam tot ce a scos Pixar e undeva la un ordin de mărime mai bun decît multe lucruri scoase de alte companii de animație. Și cred că asta vine de la faptul că sînt oameni conștienți de limitările de transmitere a mediului (oricît de fotorealistă ar fi imaginea, tot nu se poate compara cu imaginea reală, cu jocul actoricesc real...) și se orientează spre mijloacele tradiționale de expresie: scenariu, regie, editare...

Link spre comentariu
Vizitator cristi_1993

da, lista lui Schilder este un film foarte reusit de Steve Spilberg...si Liam Nesson joaca exceptional

Intentionat ai pocit toate numele?
de ce as face asta?...:P
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări