Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Era vorba de filme care merită văzute, nu de filme pe care le-ai văzut tu :)

MERITA VAZUTE te asigur! :nebun: La cate filme am vazut eu,nu-mi ajunge tot forumul asta la cate pagini pot scrie,dar putine chiar MERITA!Cele expuse sunt doar o parte mica din cele ce merita vazute.Sunt inca altele pe langa lista aia mica.Intr-o alta categorie de filme,care merita vazute,sunt District 9 si Monsters(2010).
Link spre comentariu

Sigur ca merita,sunt sigur ca majoritatea celor de aici sunt nerabdatori sa le vada,mai ales ma majoritatea sunt adevarate capodopere :sparge:

Fiecare cu parerea sa...dar,pana nu vezi cap coada un film,nu-l poti clasifica,parerea mea.In mod normal un film bun,pe langa partea de sanzational si de efecte,trebuie sa aiba ceva de spus;daca ne rezumam doar la senzational si la efecte,fara a lua in seama ideea din spatele povestii,atunci ne uitam ca boii la poarta noua.Ramanem superficiali si sarim peste partea cea mai importanta:Mesajul.Nu vreau sa intru in polemici,dar in general am intalnit oameni care daca urmaresc un trailer,au impresia ca au inteles filmul si-l clasifica din prima ca Prost si nu se uita la el,iar o alta categorie e cea care priveste filmul doar pentru actiune,efecte,senzational,adrenalina etc,evitand a se complica cu a intelege mesajul si ideea filmului.Dar,na,fiecare se uita cum si la ce vrea.Nu neaparat sa fie o capodopera ca sa atinga profund niste lucruri.Exista destule filme simple,fara batai,sange,masini etc care totusi au un impact profund.Genul de filme cu "adrenalina" ieftina,sunt ca si o femeie usuratica:nu gandeste,se lasa condusa de instinct... :ras: Tot asa sunt si cei ce savureaza asa ceva,iar la final pot spune ca au vazut un film Bun,dar au inteles o pla din tot.Ca parca ai intelege ceva din filmele de duzina,cu acelasi subiect,dar altfel expus. :sparge: Omul aduna in general nu numai din filme,dar si din carti si din viata,ceea ce il caracterizeaza;fie alege ceva bun si se respecta;fie alege gunoaie si se inmbacseste cu ele;natura gusturilor,perceptiei si felului de manifestare caracterzieaza nivelul uman.Asa si la filme,vorba aia,spune la ce te uiti ca sa spun cine esti! :aut: Asta fiind off topic pentru carcotasi.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Isi aminteste cineva titlul urmatorului film artistic?O pustioaica innoata in apele Pacificului, si descopera printre valuri o pelerina rosie, apoi, ajunsa la tarm, mama ei i-o confisca, si-si croieste o rochie din aceasta pelerina, iar apoi, cand o imbraca tesatura incepe sa genereze 8 milioane de volti, si-o indeamna sa comita crime. Imbracata de fiica ei, rochia rosie nu avea efecte negative, dimpotriva.

Link spre comentariu

@dragon82: da, mare parte sunt filme bune, dar prea le-ai pus la gramada...Multe din ele insa sunt comerciale, sau au doar cate o idee faina - ex. Eight Below, e un film agreabil, de vineri seara, dar in afara ideii si a peisajului de iarna nu ofera mare lucru...cine vrea peisaj de iarna cu adevarat remarcabil sa caute "Dersu Uzala" de Kurosawa...La fel August Rush, e frumos, dar subtirel ca substanta...Mi-a atras atentia insa Simone, un film remarcabil...si un scenariu original...greu de facut o replica sau o continuare la asa ceva...Dupa descrierea unui prieten cinefil Equilibrium trebuia sa fie ceva mai tare ca 1984 sau Fahrenheit 451...dar nu, mai are mult pana acolo...@gabiferaru: si cum ar fi acel final in viziunea ta? Poate totusi ai o idee buna...dar sincer mie cireasa de pe tort la filmul asta mi se pare tocmai finalul...@spitfire: desi nu prea agreez filmele cu continuari comerciale, trebuie sa recunosc ca la Scurt circuit mi-a placut si partea a doua...cel putin ideea de robot care face robotei mici...pacat ca au scos-o pe Ally Sheedy, dadea mult farmec filmului...Am vazut mai multe referiri la Robin Williams, e un actor excelent, dar limitat ca succes la rolurile de baiat bun...dar si fizionomia lui radiaza asta...probabil de asta n-am putut gusta pe deplin "August Rush"...la fel Meg Ryan nu m-a convins cu nimic in afara comediilor romantice din tinerete, care sunt deosebite...cel putin "You've got Mail" sau "Kate and Leopold" merita mentionate...

Link spre comentariu

Am vazut mai multe referiri la Robin Williams, e un actor excelent, dar limitat ca succes la rolurile de baiat bun...dar si fizionomia lui radiaza asta...probabil de asta n-am putut gusta pe deplin "August Rush"...la fel Meg Ryan nu m-a convins cu nimic in afara comediilor romantice din tinerete, care sunt deosebite...cel putin "You've got Mail" sau "Kate and Leopold" merita mentionate... sunt complet de acord cu ce spuneti despre Robin Williams, dar credeti-ma acest film l-a facut sa creasca enorm in ochii mei. nu l ratati( filmul) mai ales iubitorii genului, ww2.

Link spre comentariu

vazut de curind ..JAKOB THE LIAR.. nu stiu cum mi a scapat pina acum acest film..absolut minunat. Robin Williams face un rol remarcabil.

Multumesc pentru titlu, nici eu nu-l stiam. Mi-a placut.

Daca inca nu l-ai vazut, neaparat incearca-l si pe asta:

La vita è bella (Viata e frumoasa)

http://www.imdb.com/title/tt0118799/

iti dai seama ca pe asta chiar nu l-am scapat :dans: multumesc oricum.
Link spre comentariu

vazut de curind ..JAKOB THE LIAR.. nu stiu cum mi a scapat pina acum acest film..absolut minunat. Robin Williams face un rol remarcabil.

Multumesc pentru titlu, nici eu nu-l stiam. Mi-a placut.

Daca inca nu l-ai vazut, neaparat incearca-l si pe asta:

La vita è bella (Viata e frumoasa)

http://www.imdb.com/title/tt0118799/

subscriu si eu.. un film deosebit, merita vazut !!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Opa, desi sunt membru destul de vechi in elforum, abia acum am descoperit discutia..Am citit toate paginile, la rand. Si mi-a facut multa placere sa vad comentariile predecesorilor mei. O sa incerc sa imi aduc si eu aportul.Pt ca s-a discutta de filmele dedicate razboaielor, o sa pomenesc cele mai antirazboinice filme de razboi, facute dupa 2 carti, avand acelasi nume."Nimic nou pe frontul de est".Cartea e unda dintre cele mai tulburatoare pe care le-am citit...Iar filmul..nu am cuvinte.. Secventa cu sobolanii grasi, care se hraneau din cadavrele bietilor nefericiti cazuti pt tara lor, desi extrem de scurta ca lungime, m-a socat instantatneu. Si m-a facut sa ma gandesc la inutilitatea razboiului.."Submarinul" sau mai cunoscut dupa numele original "Das Boot". Dupa ce vedeti filmul o sa realizati ce inseamna adevarata FRICA. Aia care te blocheaza si nu mai poti actiona. Dar cand este membru al unei echipei nu poti ramane intr-o asemenea stare. asa ca rectia camaradului lui e normala...Iar cartea este iarasi una care merita sa fie citita..Anul trecut mi s-a implinit un vis de o viata si am intrat in 4 submarine, din care 3 germane. Din care 2 al doilea razboi mondial. Iar unul (U995) chiar participase la misiuni de lupta..

Link spre comentariu

Nu am vazut decat

dar il recomand calduros. E atat de dragut, calduros, inimos, adica facut cu si pt inima..Cateodata ai nevoie si de altceva in fara de superactiune si super eroi, bombe, gloante, explozii..Iar Shirley Temple e de la fascinata in sus..PS. Cand am vazut-o cum bate step, in alte filme, am urat-o la greu. Pt ca eu am 2 picioare stangi+ 2 urechi de beton, hi,
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări