Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Vizitator mirelapasare

Planeta Maimuţelor: Invazia este ultimul film pe care l-am vazut acum cateva zile. Este interesant, mie mi-a placut, nu seamana cu filmele vechi pe aceeasi tema, dar este plin de efecte speciale si sper ca va avea si o continuare :) Merita vazut!

Link spre comentariu

Postez si eu aici, o intrebare?Nu are cineva filmul "Che" (Che Guevara) ultima ecranizare?Va rog daca cineva ma poate ajuta cu el, sa-mi dea un mesaj pe privat. Multumesc.

Link spre comentariu

Postez si eu aici, o intrebare?Nu are cineva filmul "Che" (Che Guevara) ultima ecranizare?Va rog daca cineva ma poate ajuta cu el, sa-mi dea un mesaj pe privat. Multumesc.

DIn 2008 e filmul ? Daca da il am eu !
Link spre comentariu

DIn 2008 e filmul ? Daca da il am eu !
Da, din 2008! :da zi-mi te rog, daca ma poti rezolva cu o copie (contracost, evident). :dans:
Link spre comentariu

Nu stiu daca te intereseaza, dar am filmul lui Walter Salles ("Jurnal pe motocicleta"), in care rolul lui Che este jucat de Gael Garcia Bernal.

Da! ma intereseaza. mp, si ramburs la baiatu` :da
Link spre comentariu

Cat despre gusturi, in special celor iubitori ai seriei "Halo", recomand seria "Red Vs Blue". Este o ... mai bine decideti singuri.@mirelapasare: acel film, "planeta maimutelor: invazia" mai exact "Rise of the Planet of the Apes" in titlul original, incearca sa descrie evenimentele precedente seriei originale si probabil este mai bine sa il vezi pe acesta apoi sa vezi seria originala. Au continuitate in aceasta ordine si in plus vei aprecia si seria originala care suplineste efectele speciale mai reduse, prin ceva mai subtil...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări