Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Acum 6 ore, TestPoint a spus:

Un film care este in top 10 din toate timpurile si care este inspirat dupa fapte reale.Recomand tuturor.

Da, e un film deosebit. Tocmai am verificat, inca are cel mai mare user-rating pe imdb.

Candva imi propusesem sa adun toate filmele din Top 100 de pe IMDB, dar dupa ce am vazut vreo 4-5 filme total nepotrivite pt. mine mi-am dat seama ca e o directie gresita, cel putin in cazul meu. Dar e o idee buna sa cautati top 100 sau chiar top 250 de pe imdb, bazat pe ratingul userilor si sa alegeti de acolo ce filme apartin categoriilor preferate (mie de exemplu nu imi plac absolut de fel "horroarele". Nici macar alea care unii zic ca merita vazute. Si nu va chinuiti sa-mi recomandati ceva, am prieteni bine documentati in domeniu care au renuntat deja...)

Pentru ca e la moda curentul vintage, va recomand si eu un film vechi, pe care poate altadata nu il apreciam asa de mult, dar eu l-am vazut intr-o vineri seara, dupa o saptamana obositoare si mi-a picat tare bine:
https://www.imdb.com/title/tt0070826/?ref_=nv_sr_srsg_9

Nici unul din actorii principali nu e in topul preferintelor mele, dar filmul asta mi se pare grozav, nu atat prin subiect, cat prin jocul actorilor.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări