RealAlex Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Fara suparare, dar cum poti compara scamatoria asta de film cu seria Alien ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Unacknowledged (2017) Link spre comentariu
RealAlex Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 The Lives of Others 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 Scare Package (2019) Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Project Blue Book Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Central do Brasil IMBD: 8. Editat Septembrie 7, 2020 de RealAlex Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 La 08.11.2019 la 4:28, carageae a spus: https://www.imdb.com/title/tt0181329/?ref_=nm_flmg_act_12 Desi nu am facut asta de mult, am vazut cu placere un film romanesc. Am si o intrebare: pe la minutul 83, aproape de final, e un televizor, stie cineva ce marca e? Mi s-a parut interesant ca are butoanele si difuzorul pe stanga... Am revenit, filmul a fost sters de pe youtube, dar se poate gasi pe alt cont, tot acolo... Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Nu stiu cum se face, dar din cand in cand dau peste referinte la filmul "Cinema Paradiso"...mie mi se pare unul din cele mai bune filme, poate nu place oricui, dar e nedrept sa spui ca nu e unul din primele 10, hai sa spunem 20 cele mai bune filme facute vreodata. Oare alegerea printre ultimele scene a sarutului din Casablanca o fi fost intamplatoare? Cunoscand stilul lui Tornatore, eu zic ca nu...iar muzica de Ennio Morricone e cireasa de pe tort...si pentru el a fost o incununare, chiar daca nu e cel mai cunoscut film la care a scris muzica, dar e poate una din cele mai reusite partituri ale sale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Who Was That Lady? (1960) Clip: https://www.youtube.com/watch?v=v31h2qQhDzo ------------------ On 9/8/2020 at 12:35 AM, carageae said: "Cinema Paradiso"...mie mi se pare unul din cele mai bune filme, poate nu place oricui Aste e scorneală, că n-am auzit vreodată pe cineva căruia să nu-i fi plăcut Cinema Paradiso. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Pai categoria care nu trece de Brusli, Vandam si Cichician sigur se va plictisi.... :D Ceva interesant, pentru amatorii de filme de Hitchcock insuficient informati dar interesati de filmele lui. Editat Septembrie 26, 2020 de carageae Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) O biografie Ian Curtis ( Joy Division ) Editat Septembrie 26, 2020 de Defro Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Păi cum așa, că eu sunt mare fan de Jackie Chan, Van Damme și Bruce Lee! Fiecare are câte ceva. De exemplu, săptămâna asta am văzut „Machete Kills (2013)”. I-am dat 4 stele din 5 (după cotarea mea). Uite trailer-ul: Super tare, super fun! Aproape ca Cinema Paradiso, sau ca La vita è bella, doar că Machete Kills e de 4 stele, nu de 5. Consider că filmul e o experiență foarte personală, depinde de felul și de starea fiecăruia atunci când l-a văzut. Eu nu cred în criticii de film, pentru simplul motiv că un film nu are valore prin el însuși. Capătă valoare doar prin sentimentele pe care le stârnește atunci când e văzut de cineva. Mintea, oricum, e doar o iluzie controlată, iar filmul nu face decât să creeze un făgaș pentru diferite sentimente, e ca o iluzie în iluzie. Desigur, zicem că unele filme sunt mai bune și altele sunt mai proaste, așa e, dar un film este, în ultimă instanță, doar șirul de sentimente pe care le induce în spectator. Nu văd niciun motiv pentru care dopamina din bucuria vandamist-ului să fie mai prejos decât dopamina din plăcerea criticului de film, sau decăt dopamina din bucuria unui chibiț ca mine, care cotează filme ca următoarele la 4/5 stele și încă o mai face și pe propria-i scală. Uite câteva: Little Monsters (2019) **** The Misadventures Of Mr. Wilt (1989) **** Guns Akimbo (2019) **** Les visiteurs (1993) **** Crna mačka, beli mačor (1998) **** The Dictator (2012) **** My Spy (2020) **** Hot Shots (1991) **** Elephant (2020) **** Watchman (2009) **** Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) **** Street Fighter (1994) **** Jean De Florette - part 1/2 (1986) **** Manon Of The Spring - part 2/2 (1986) **** Planet 51 (2009) **** The Wrong Missy (2020) **** Eurovision Song Contest The Story Of Fire Saga (2020) **** Life On Us A Microscopic Safari (2014) **** Road Trip Beer Pong (2009) **** Artemis Fowl (2020) **** Unacknowledged (2017) **** Jerry Before Seinfeld (2017) **** The Flintstones In Viva Rock Vegas (2000) **** Machete Kills (2013) **** Am și unele cu 5/5 stele pe propria scală, dar alea mi-au plăcut prea mult ca să le înșir cărnat aici. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Nu e nimic in regula cu cei de mai sus, au si filme bune, ideea e ca unii sunt limitati doar la asta... Recent am revazut filmul "Incognito", ideea e excelenta, te pune pe ganduri....Irene Jacob e actrita mea preferata, a jucat si in trilogia culorilor de Kieslowsky, dar astea chiar sunt filme pt. cunoscatori...tot de Kieslowsky am tentat diversi prieteni cu "Viata dubla a Veronicai" dar parerile au fost impartite, asa ca ma feresc sa il mai recomand pe viitor. Dar in topul meu personal e printre alea de 5 din 5... https://www.imdb.com/title/tt0119365/?ref_=nv_sr_srsg_0 Editat Septembrie 26, 2020 de carageae Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Apropo de Incognito.L-ai vazut online subtitrat?S-au l-ai descarcat? N-am mai sapat de mult timp in domeniu.De regula cautam subtitrari si ulterior "pescuiam" filmul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum