Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Sunt atatea filme care merita vazute incat nu stiu cine ar avea timp pentru toate... Din lipsa de timp putine am vazut in ultimii ani, Never let me go (Sa nu ma parasesti)... Nu am gasit acum pe youtube decat trailerul, insa cred ca filmul poate fi gasit pe undeva: ... si ca sa raman pe aproape, bineinteles Remains of the day: Titlul original este Мотыльки (in traducere Molii - este bine de stiut pentru a-l intelege in contextul unei anumite scene din film), este produs prin 2011 deci cu mult inaintea seriei HBO care de curad a facut valuri. Dureaza mult (3 ore) pentru ca initial a constituit o miniserie TV, dar este inspirat dintr-o intamplare reala: ... inca unul inspirat din situatie reala: .. ceva cu subiect mai nou, cu actiune pe fondul crizei din Grecia: ... si din istoria relativ recenta dar repede uitata a minunatei noastre tarisoare: ... si ceva cu un final care mereu m-a miscat... se spune acolo "Toate vin la vremea lor"..: Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Desi nu am facut asta de mult, am vazut cu placere un film romanesc. Am si o intrebare: pe la minutul 83, aproape de final, e un televizor, stie cineva ce marca e? Mi s-a parut interesant ca are butoanele si difuzorul pe stanga... Link spre comentariu
anaflorian52 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Televizorul este E47C ,fabricat 1966. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 (editat) Se apropie Craciunul, un film tematic ce merita vazut este Bad Santa – Moșul cel rău 2003, cu Billy Bob Thornton, dialogurile sunt fabuloase. https://topfilmeonline.net/bad-santa-mosul-cel-rau-2003-online-subtitrat-in-romana/ Editat Noiembrie 8, 2019 de alcon Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Trilogia " MATRIX " la AMC de vineri 24.04 ora 19.35 ! Link spre comentariu
okean Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Un film exceptional Child 44 Link spre comentariu
alcon Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 This Is the End Un film cu mulţi actori din Pineapple Express şi cu Jonah Hill, "se merită" văzut! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2020 Partajează Postat Iulie 31, 2020 Road Trip Beer Pong (2009) Trailer: Link spre comentariu
Faker Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Un pas in urma Serafimilor. Film romanesc, bunicel. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Birds Of Prey And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn (2020) Trailer: Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 https://m.imdb.com/title/tt5088794/ Link spre comentariu
RealAlex Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Generation War Dragostea incepe vineri - cred ca multe secvente sunt filmate in fabrica ICE Felix, ca prea imi par cunoscute zonele tehnologice si holurile acelea. Sunt cateva secvente in care arata cum se fac pcb-urile si sunt tot felul aparate interesante pe bancurile de lucru. Link spre comentariu
Faker Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 (editat) Pt amatorii SF va recomand Sputnik. Fara exagerare dar face pipi cu bolta pe trilogia Aliens. Excelent. Film rusesc. Editat August 18, 2020 de Faker Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum