Spitfire Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Am văzut după 89 un film rusesc, SF - comedie, acţiunea se întîmpla după 1917, un savant ce făcea experienţe pe cîini (gen Pavlov), a reuşit să creeze un umanoid cu caractere de cîine. La numit ''Şaric'' (sau cum s-o scrie în ruseşte) şi specimenul a evoluat, s-a băgat în politică şi a ajuns bolşevic de frunte. Ulterior, savantul a reuşit să-l readucă la starea de cîine, scăpînd societatea de un pericol.Nu dau de acest film, poate îl ştie cineva.E vorba de filmul "Sobachye Serdtse" in regia lui Vladimir Bortko, din 1988, realizat dupa nuvela scrisa in anul 1925, "Inima de caine" a lui Mihail Bulgakov.O traducerea româneasca este inclusă în volumul "Diavoliada și alte povestiri", publicat la editura Polirom în 2008. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Mulţumesc de răspuns. icon_jook Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Road to Perdition(2002) cu Tom Hanks in rolul principal. bun. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Am vazut mai demult un film fain dar nu ii mai retin numele.Poate il stie careva dintre Dvs .Era vorba de faptul ca plantele ( mai exact copacii ) generau in aer un feromon care te faceau sa te sinuciziCum, unde? Cred ca pe sub un copac de-asta trec si eu din cand in cand...Ce-i a dracu' de nasol e ca nu mai pot rade la comedii....Si ma dezamagesc aproape toate cartile pe care incerc sa le citesc...Ei, hai noroc! Link spre comentariu
jack Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Undeva in Japonia este o padure a sinucigasilor... Link spre comentariu
aygun Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Cum, unde? Cred ca pe sub un copac de-asta trec si eu din cand in cand...Ce-i a dracu' de nasol e ca nu mai pot rade la comedii....Si ma dezamagesc aproape toate cartile pe care incerc sa le citesc...Ei, hai noroc!The Happening se numeste filmul! Link spre comentariu
uvas Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Va recomand filmul ,,Malena,, ,luat ca si comedie,am ras destul de mult. Link spre comentariu
Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 "The Impossible". Il recomand cu caldura (si fara) Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 The Man From Earth, un film care mi-a dat de gandit. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 "The Host" ("Gazda") cred ca merita vazut. Pare simplut la prima vedere dar are un mesaj subtil : toleranta. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Underground: The Julian Assange Story (2012) Link spre comentariu
tommymd Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Eu am vazut de curand ''Unthinkable'' e mai vechi dar e tare, mi-a placut. Te pune putin pe ganduri in privinta a ceea ce se intampla prin lume si a faptului ca barbariile nu sunt doar in cartile de istorie. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Si acest film trebuie vazut ca sa reflectam cu intelepciune sa nu cumva sa ne distrugem planeta ,casa unde locuim.On the Beach (1959) Gregory Peck Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 HitchcockAnthony Hopkins in rolul principal. Un film cu replici foarte bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum