Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute

Blacksmith

Postări Recomandate

Am văzut după 89 un film rusesc, SF - comedie, acţiunea se întîmpla după 1917, un savant ce făcea experienţe pe cîini (gen Pavlov), a reuşit să creeze un umanoid cu caractere de cîine. La numit ''Şaric'' (sau cum s-o scrie în ruseşte) şi specimenul a evoluat, s-a băgat în politică şi a ajuns bolşevic de frunte. Ulterior, savantul a reuşit să-l readucă la starea de cîine, scăpînd societatea de un pericol.Nu dau de acest film, poate îl ştie cineva.

E vorba de filmul "Sobachye Serdtse" in regia lui Vladimir Bortko, din 1988, realizat dupa nuvela scrisa in anul 1925, "Inima de caine" a lui Mihail Bulgakov.O traducerea româneasca este inclusă în volumul "Diavoliada și alte povestiri", publicat la editura Polirom în 2008.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Am vazut mai demult un film fain dar nu ii mai retin numele.Poate il stie careva dintre Dvs .Era vorba de faptul ca plantele ( mai exact copacii ) generau in aer un feromon care te faceau sa te sinucizi

Cum, unde? Cred ca pe sub un copac de-asta trec si eu din cand in cand...Ce-i a dracu' de nasol e ca nu mai pot rade la comedii....Si ma dezamagesc aproape toate cartile pe care incerc sa le citesc...Ei, hai noroc!
Link spre comentariu

Cum, unde? Cred ca pe sub un copac de-asta trec si eu din cand in cand...Ce-i a dracu' de nasol e ca nu mai pot rade la comedii....Si ma dezamagesc aproape toate cartile pe care incerc sa le citesc...Ei, hai noroc!

The Happening se numeste filmul!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu am vazut de curand ''Unthinkable'' e mai vechi dar e tare, mi-a placut. Te pune putin pe ganduri in privinta a ceea ce se intampla prin lume si a faptului ca barbariile nu sunt doar in cartile de istorie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări