aygun Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Nu @RoGeorge , ca nu e inteles e partea a doua. Mult mai faina e cartea.Este bazat pe cartea lui Philip K. Dick - Do Androids Dream of Electric Sheep? , care e geniala.Pentru perioada respectiva este o capodopera.Sincer , mult mai intortocheat este Matrix-ul , ptr care trebuie sa ai ceva neuroni sa il intelegi.Cunosc persoane care ma intrebau , dupa vizionare , " asa ! si despre ce a fost vorba pina la urma ?"Pur si simplu in intelegeau planurile in care se desfasura actiunea.Cam ca Inception - in care daca nu stai lipit de ecran pierzi firul povestii si nu mai intelegi nimic !La fel de fain este si Solaris - cartea intai si apoi ecranizarea !După Stephen King, Philip K. Dick este autorul american cu cele mai multe ecranizări, cu Total Recall, Screamers, Blade Runner, The Adjustment Bureau şi Minority Report fiind doar câteva dintre producţiile care au alcătuit scenarii folosind cărţile lui. Philip K. Dick. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Este bazat pe cartea lui Philip K. Dick - Do Androids Dream of Electric Sheep? , care e geniala.Încă nu am citit-o, deşi am tot auzit de ea. Cred că asta explică tot.Probabil că dacă aş fi citit mai întâi cartea, n-ar mai fi fost nimic neclar în film.Mulţumesc pentru lămurire. Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Nu ai ptr ce !Imi plac atat filmele bune cat si cartile bune !Azi faceam ordine printre CD-uri si DVD-urile de acum cativa ani descoperite intamplator aseara in magazie.Revin cu titluri noi de filme faine ;) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Apocalypse Now (1979) http://www.imdb.com/title/tt0078788/ Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Am vazut mai demult un film fain dar nu ii mai retin numele.Poate il stie careva dintre Dvs .Era vorba de faptul ca plantele ( mai exact copacii ) generau in aer un feromon care te faceau sa te sinucizi . Era , cica , raspunsul planetei la ceea ce omul face asupra naturii! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 The Happening ? din 2008 (goagal pover). Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 The HappeningAsta este ! Exceptional film ! Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Un film care merita vazut si care isi are locul lui in filmoteca personala se numeste PI si este din 1998. http://www.imdb.com/title/tt0138704/ http://www.cinemagia.ro/filme/pi-20371/ Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 E intr-adevar interesant! Dar depinde mult de gust...si mai ales de rabdare Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Obsesiile oculte... cu fiecare unealtă descoperită (aşa cum şi calculatorul e una), îi apucă pe unii habotnici dorinţa de a descoperi ba numărul lui Dumnezeu, ba particula, ba cuvîntul, ba numele real... Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 @zal - nu am inteles nimic din comentariul tau - sa de-a naiba in Sfanta Tastatura !In fine , o alta recomandare a mea se referea de aceasta data la un serial .Serialul se numeste Louie si il are ca protagonist pe Louis C.K. ( destul de celebru ca afacut 1 milion de dolari in doar 3 saptamani pentru ca si-a vandut filmul cu vreo 5$ din cate tin minte - asta ptr a demonstra marilor case producatoare ca pot scoate bani frumosi daca materialul lor ajunge si online ptr o suma modica ). Revenim , Louie este un serial despre viata de familie a actorului principal si modul in care vede el viata de familie . Se ridiculizeaza pe sine la maxim si atinge subiecte tabu care noua nici nu ne-ar trece prin minte sa legandim macar .Este un serial care trateaza cu cinism viata de familie si nu il recomand celor care vad viata de familie ca pe o chestie idilica cu fluturasi roz , baloane colorate si sclipici peste tot.Spor la vizionare ! Pina acum sunt trei sezoane a cate 13 episoade . SUnt scrise si regizate de el , Louis C.K ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Mă refeream la Pi. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 "Pi' nu mi-a placut deloc, sinistru si hipnotic, obsesiv. In schimb, celalalt film al lui Aronofsky, "The Fountain" e o adevarata opera de arta... Link spre comentariu
valica Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Zilele astea am reusit sa merg cu sotia la film dupa nu stiu cati ani Eu sunt un iubitor al seriei Lord Of The Rings asa ca mi-a placut la nebuinie The Hobbit, desi nu vroiam sa-l vad 3D, mi-a placut foarte mult, efecte speciale foarte reusite, personaje bine puse la punct iar peisajele iti taie rasuflarea, in fine a meritat fiecare banut. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Am văzut după 89 un film rusesc, SF - comedie, acţiunea se întîmpla după 1917, un savant ce făcea experienţe pe cîini (gen Pavlov), a reuşit să creeze un umanoid cu caractere de cîine. La numit ''Şaric'' (sau cum s-o scrie în ruseşte) şi specimenul a evoluat, s-a băgat în politică şi a ajuns bolşevic de frunte. Ulterior, savantul a reuşit să-l readucă la starea de cîine, scăpînd societatea de un pericol.Nu dau de acest film, poate îl ştie cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum