Rudolf Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Get the Ringo-alt film care mi-a plăcut. Get the Gringo Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 The Aggression Scale (2012) Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Din categoria merita incercat si altceva decat bull-shituri americane,iata ceva rusesc in 2 parti-Night watch-Day watch Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 şi filmele Crank cu Statham sunt bune. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 "Black cat white cat" de Emir Kusturica si coloana sonora de Goran Bregovic ... merita vazut Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 @BogdanA74: Vazut Farscape de la cap la coada si pot sa spun ca e destul de bun, cu efecte cat sa-ti asigure "senzatia de real" si nimic mai mult plus ca are cateva idei destul de interesante si bine punctate.@dragon82: pacat ca nu se discuta prea mult pe tema "taramului celalalt" ar fi fost o dezvoltare mai interesanta a subiectului (in special nu am inteles treaba cu mustele sau tantarii aia sau ce erau bazaitoarele alea). Referitor la nightwatch si daywatch am o recomandare pentru privitori. Urmariti-le in ordinea prezentata si nu altfel pentru ca "dictionarul" este in prima parte altfel cea de a doua parte este un amalgam de neinteles. Poate devine mai interesant subiectul "taramului celalalt" la celelalte parti, din ce am inteles, ar fi inca trei carti aparute (prefer filmul in locul cartilor, de obicei). Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 The A team şi Taken filme care mi-au plăcutdar şi From Paris with love e un film bun Link spre comentariu
leoncris Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Contraband (2012) Link spre comentariu
leoncris Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 http://www.spicetv.ro/filme-online/closer Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Ptr cei care apreciază relaţia omului cu natura, istoria cuceririi Lumii Noi şi altele: Aguirre, blestemul zeilor http://www.imdb.com/title/tt0068182/ Misiunea http://www.imdb.com/title/tt0091530/ Mantia Neagră http://www.imdb.com/title/tt0101465/ Apocalypto http://www.imdb.com/title/tt0472043/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Enter the Void (2009) http://www.imdb.com/title/tt1191111/ Căutaţi versiunea necenzurată şi calitate bluray sau măcar DVD. Opriţi telefonul, puneţi-vă căştile şi vedeţi-l cap-coadă: fără derulări, fără pauze şi fără să vă lăsaţi întrerupţi de nimic în următoarele 161 minute... Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Nu stiu daca ati vazut Bang , Bang , you're dead - o introspectiva in mintea celor elevilor ucigasi din Statele Unite si nu numai. Cum si de ce poate un copil ( in special adolescent ) sa suporte umilinta si pina undepoate ajunge pentru a starni respect cu orice mijloace cand de fapt este un strigat de ajutor . Ei nu vor decat sa fie lasati in pace! Asta este TOT ce doresc ! Apoi , K-pax , Kevin Spacey face un rol extraordinar ! Replicile sunt excelente - desigur , pentru cei ce gusta genul ! Recomand de asemenea Rain Man , cu Tom Cruise si Dustin Hoffman . Mentionez ca cel din urma ( interpret al autistului ) a petrecut cateva luni intr-un spital de autisti pentru a se integra cat mai bine in rol. Pentru impatimitii filmelor de actiune recomand The Expendables 1 si 2 desi unii vor stramba din nas , spun Expendables deoarece desi la prima vedere sunt filme care urmeaza un stereotip al filmelor din anii 1984-1995 si mai incoace in care protagonisti erau cei pe care ii vedeti in aceste doua filme , este un film plin de subtilitati si ironii fine cu trimitere catre personajele interpretate de fiecare in anii anterior . Eu am vazut aceste filme mai mult ca pe o comedie ascunsa in hainele unui film de actiune . Oricum , am inteles ca ar trebui sa ne asteptam la un nou film cu Conan cel adevarat ( adica Arnold ) cat si la un Terminator 5 ( discutiile despre cel din urma fiind deja in derulare ) - ce face omul cand nu mai e guvernator . De asemenea recomand cele doua filme din seria Taken - 1 si 2 . Ce ar face un tata ptr familia lui mai ales cand este fost agent CIA ! Sa nu uitam miniserialul Taken al lui Steven Spielberg - il gasiti pe vplay.ro - extraterestrii si posibile raspunsuri asupra evolutiei noastre de dupa prabusirea de la Roswell . Un alt film de referinta ptr mine este Pay It Forward in care acelasi Kevin Spacey , Hellen Hunt si Haley Joel Osment fac niste roluri de exceptie. Seria Star Wars - mai ales filmele mai vechi nu astea noi merita cu prisosinta revazute. E remarcabil cate se pot face cu modele din celuloza , hartie , sticla pictata , zgomote din natura si multa , multa imaginatie . Sa nu uitam E.T. care de asemenea este un film de exceptie. Prefer clasicul in fata filmelor realizate pe calculator ptr ca astea pe calculator nu prea mai inseamna arta. Inseamna modelare 3D , texturare , animare si suprapunere in layere . Gata filmul. Sunt celebre scenele din nu stiu ce X-men in care inca se mai vad sforile , fundalul verde din spatele actorilor , animatia 3D in wireframe cu helicopterul ..... Sweet November este iarasi un film de referinta in care Keanu Reeves face un rol de exceptie precum si subiectul filmului. Era sa uit de Blade Runner - un film exceptional ! Voi reveni cu filme pe masura ce imi aduc aminte ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Da, Blade Runner http://www.imdb.com/title/tt0083658/ era într-o listă cu cele mai bune filme SF din toate timpurile. Link spre comentariu
aygun Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 asta merita vazut de toata lumea : "Validation" is a fable about the magic of free parking. Starring TJ Thyne & Vicki Davis Writer/Director/Composer - Kurt Kuenne A Theatre Junkies Production Winner - Best Narrative Short, Cleveland Int'l Film Festival; Winner - Jury Award, Gen Art Chicago Film Festival; Winner - Audience Award, Hawaii Int'l Film Festival; Winner - Best Short Comedy, Breckenridge Festival of Film; Winner - Crystal Heart Award, Best Short Film & Audience Award, Heartland Film Festival; Winner - Christopher & Dana Reeve Audience Award, Williamstown Film Festival; Winner - Best Comedy, Dam Short Film Festival; Winner - Best Short Film, So Cal Independent Film Festival; Winner - Best Short Film, Idyllwild Film Festival; Winner - Best Short Film, Sedona International Film Festival; Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Tocmai m-am uitat la Blade Runner (1982).Era o glumă că e aşa bun? :confuz1Întreb pentru că n-am înţeles absolut nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum