Vizitator vip2009 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 salutare tuturor in decursul zilei de astazi ascultand muzica cam tare mi sa oprit dintr-o data muzica mam uitat pe la kit si am gasit o siguranta arsa pe una din alimentari am inlocuit-o din nou sa ars , cand mam uitat mai atent am vazut ca in dreptul la un condensator am vazut lichid am scos condensatorul de pe kit si am constatat ca e dus pana aici e e totul bn, aqm vineproblema am desfacut condensatorul sa vad ce se afla inauntru pentru ca am vazut ca aici pe forum cineva a ntalnit o problema cu un condensator de 10000uF/63v iar inauntru era unul de 2200/35V , an desfacut condensatorul si am gasit 2 butoiase din alea cu hartie umede(din cate stiu ar trebui sa fie unul singur si lungsi + de asta erau bagati intr-o punga , intrebarea mea este: oare sunt bune de ceva condensatoarele astea de ceva ca sa stiu sa nu mai cumpar Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Fara poze reale nu cred chestia cu condensatorul Rubycon bagat in altul mai mare...poza aia care a circulat pe net e o gluma, ati vrea voi sa gasiti Rubycon(cel mai "adevarat" brand de condensatori electrolitici) intr-un amarat de chinezesc... Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 daca nu crezi am sa pun poze maine si ai sa vezi ce am gasit eu in el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum