Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme condensator rubycon

Vizitator vip2009

Postări Recomandate

Vizitator vip2009

salutare tuturor in decursul zilei de astazi ascultand muzica cam tare mi sa oprit dintr-o data muzica mam uitat pe la kit si am gasit o siguranta arsa pe una din alimentari am inlocuit-o din nou sa ars , cand mam uitat mai atent am vazut ca in dreptul la un condensator am vazut lichid am scos condensatorul de pe kit si am constatat ca e dus pana aici e e totul bn, aqm vineproblema am desfacut condensatorul sa vad ce se afla inauntru pentru ca am vazut ca aici pe forum cineva a ntalnit o problema cu un condensator de 10000uF/63v iar inauntru era unul de 2200/35V , an desfacut condensatorul si am gasit 2 butoiase din alea cu hartie umede(din cate stiu ar trebui sa fie unul singur si lungsi + de asta erau bagati intr-o punga , intrebarea mea este: oare sunt bune de ceva condensatoarele astea de ceva ca sa stiu sa nu mai cumpar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fara poze reale nu cred chestia cu condensatorul Rubycon bagat in altul mai mare...poza aia care a circulat pe net e o gluma, ati vrea voi sa gasiti Rubycon(cel mai "adevarat" brand de condensatori electrolitici) intr-un amarat de chinezesc... :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări