rzone Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 Sper sa nu fiu off-topic...Vreau sa-mi fac un mixer simplu cu citeva intrari si mi-e groaza de potentiometrii chinezesti care incep sa fisiie in scurt timp. Aveti vreo idee unde as gasi ceva mai fiabil? Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 atenuator realizat din comutator rotativ cu 12 sau 24 pozitii Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 La potentiometrii chinezesti acopera-le fanta de aerisire. Asta impiedica praful si alte mizerii sa intre. Iti iei un spray din ala pt. contacte si periodic dai pe potentiometre, bineinteles descoperi fanta. Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 Eu am auzit ca nu e bine sa dai cu spray de contacte pe potentiometre. Sa ne lamureasca cineva care se pricepe bine. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Noiembrie 24, 2005 Partajează Postat Noiembrie 24, 2005 Cine stie unde se gasesc astfel de comutatoare rotative si la ce pret. Link spre comentariu
sborkuti Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 http://www.capodimonte.ro ,eu am comandat foarte multe de la ei,au lucruri de calitate si la preturi concureaza cu Comet Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 da-mi te rog un cod de la capodimonte pentrua astfel de produse ca eu nu prea am gasit asa ceva pe la ei Link spre comentariu
sborkuti Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 GRUPA : INTRERUPATOARE ROTATIVEck1049 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum