gymy Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Astazi am observat ca programatorul respectiv nu mai functioneaza si circuitul integrat din montaj se incinge.Stie cineva ce circuit integrat e? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Buna seara ! Acesta este programatorul din poza atasata pe care il aveti dvs?Daca da atunci spunetine ce scrie pe acel integrat ca poate il gasim pe undeva numai pe el separat fara programator,dar daca costa mai mult de 30 roni integratul,parerea mea e ca nu se merita,pentru ca un programator la fel ca al dvs este vreo 60 roni.Paste fericit !!Asteptam ! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Daca da atunci spunetine ce scrie pe acel integrat ca poate il gasim pe undeva numai pe el separat fara programator,Pe integratul ala nu cred ca scrie nimic.Am avut si eu o asemenea interfata am facut-o cadou unui coleg.Integratul era razuit si nu se vedea nimic pe el.Eu am studiat un pic interfata aia si mie mi s-a parut ca integratul ala nu are mare rol acolo.Eu as zice sa il dati jos si sa incercati fara el.S-ar putea sa aveti surpriza sa mearga. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Astia de la Adelaida sunt paranoici...secretul lu` Peste Prajit...e un nenorocit de ULN2003 cu 14 pini(exista si cu 16).Costa 2 lei IC-ul asta. Halal programator, in paranteza fie zis, puteau macar sa-i faca o interfata cu MAX232. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 AD-PIC01 are ULN2003 sau 2803AD-MEM01 parca avea ceva cmos dar cu rol de nu ses tie ce, cauta pe forum. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Astia de la Adelaida sunt paranoici...secretul lu` Peste Prajit...e un nenorocit de ULN2003 cu 14 pini(exista si cu 16).Costa 2 lei IC-ul asta. Halal programator, in paranteza fie zis, puteau macar sa-i faca o interfata cu MAX232. Ce m-a frapat pe mine la jaful asta de programator a fost ca pinii de alimentare si de masa ai CI ului erau taiati in dreptul integratului si nu mai ajungeau in placa de aici deductia ca e pus acolo la vrajeala. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 pai in cazul asta sa-l de jos de pe placa, oricum mare pierdere nu e. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 pai in cazul asta sa-l de jos de pe placa, oricum mare pierdere nu e.Asta i-am zis si eu prima data colegului care a intrebat de interfata asta sa de CI ul jos sa incerce fara ,vom vedea ce a rezolvat daca ne va spune. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Schema la AD-PIC01 e urmatoarea, vedeti daca corespund pinii in vreun fel: Link spre comentariu
Florynsv Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Salut, am si eu un programator din asta cumparat tot de la Adelaida si la fel, integratul este polizat, astfel incat nu se mai vede nimic pe el! Altfel te ajutam cu cea mai mare placere. Bafta Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Ati putea sa il ajutati daca ati da jos integratul si sa incercati fara el .Eu cred ca 24C,SPI ,si 93C merg fara acel integrat. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Dupa ce dai jos acel integrat trebuie sa faci trei strapuri astfel:1-12 ;3-10 ;5-8 (cifrele indica pinii integratului).Bafta. Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Integratul cu pricina este SN74HC04N Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Nu este pus la misto , ci cu rol de protectie si se pare ca si'a facut treaba pana a crapat. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Adelaida a vindut accel programator cu strapurile cu am scris mai sus si pus si integratul peste ele,la vrajeala cum a scris un colog mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum