Darkang33l Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Stie cineva cum pot sa-mi fac ip static din ip dinamic??am abonament la click net romtelecom trafic 12Mbps si mar cosat sa-mi faca cei de la romtelecom dar eu vreau sa il fac gratis si nu stiu cum.Niste sfaturi va rog!Multumesc Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Poate un router ar fi o solutie, dar nu sunt convins. Link spre comentariu
E_manuel Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Merge cu un router, setezi manual IP gen 192.168.1.3 pui dizable DHCPOricum, nu-ti este folositoare aceasta mica smecherie in toate interventiile din mediul virtual, cum ar fi un radio online de exemplu. Link spre comentariu
Darkang33l Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 da dar eu vreau sa imi fac server de Counter Strike si nu am ip static de aia am intrebat Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 singurul care iti poate face ip static este providerul de internet, routerul nu are cum sa faca ip static.daca in consola de CS se poate face si conectare pe un domeniu atunci poti apela la un serviciu de DDNS si actualizarile sa le faci cu un program instalat pe server sau cu un router. Link spre comentariu
Vizitator iulian2 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 dar ceva cu un proxi , nu ar merge? Link spre comentariu
volhov Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Solutia pentru tine ar fi sa-ti faci un cont dyndns (https://www.dyndns.com/account/) si sa instalezi un client dyndns pe pc. Nu vei avea IP static insa numele pe care-l stabilesti pe dyndns te va duce la ip-ul pc-ului tau, indiferent care va fi acela. Link spre comentariu
Vizitator hitune Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Stie cineva cum pot sa-mi fac ip static din ip dinamic??am abonament la click net romtelecom trafic 12Mbps si mar cosat sa-mi faca cei de la romtelecom dar eu vreau sa il fac gratis si nu stiu cum.Niste sfaturi va rog!Multumesc Decat sa dai 150 lei pe un router mai bine dai lunar 4.1 lei si ai IP static,parerea mea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum