Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de aceste difuzoare ?

Vizitator SpeedFan

Postări Recomandate

Vizitator SpeedFan

Salut . Spuneti-mi si mie ce parere aveti de aceste 2 difuzoare : SAL si Domotec. Vreau sa fac un subwoofer pentru masina si nu am un buget foarte mare pentru difuzor (maxim 1 mil jum) . Am mai gasit in Domo subwoofer gata facut Blaupunkt dar nu stiu cat de bine s-ar auzi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

1

Amplificator cu puterea de la 10% la 50% mai mare decat a difuzorului, care sa fie mentinut la un volum specific puterii maxime pe care o suporta difuzorul, in cel mai rau caz. De preferat sub aceasta...

Exemplificare: difuzor 100w, amplificator 125-150w, mentinut la un volum specific unei puteri de 75w.

Nu uita ca difuzoarele rezista puterii inscriptionate, in anumite conditii de semnal si de timp, pe care tu nu le cunosti exact. Nu te baza pe puterea aia, in conditiile unei utilizari in viata de zi cu zi... socoteala din laborator, nu e ca cea din "targ".

P.S. Daca tu "dai cu 400w" in diful ala, asa cum e specificat in fisa lui, la o frecventa de 40-150Hz, si nu explodeaza, e mare lucru...

Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan

Aha , am inteles . Mai am o intrebare . La acest difuzor pot face o incinta inchisa(fara gura dinaia pe unde sa iasa aerul) sau se strica ? Eu vreau sa se auda muzica tare in masina .. in afara nu ma prea intereseaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări