25L91N11 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Va salut, Aveti dreptate nu spun ca nu este asa. Probabil ca acum cu noile technologii se cere si se pune accent sa stii si asa ceva. Cu toate ca din vremea scolii faceam atelierul la sectia electronica (in loc de lacatuserie), am terminat liceul la sectia electrotechnica in constructii civile, dupa care institutul de marina. Cu toate ca maistrul meu stia electronica nu a iesit din tipar si nu a fortat pe nimeni sa stie electronica. I-mi aduc aminte ca el ma invatat(in afara orelor) cum sa fac modificarea intre PL500 si PL36 la un TV Venus. Ce vremuri... a ramas doar hobby acum (hobby care nu ma lasa sa dorm). Asta este motivul ptr. care am mentionat ca mariannnn spune ca nu are cunostinte de programare si microcontrolere. Pe de alta parte este vorba de facultate unde voi stiti mai bine care este treaba. Oricum i-mi mentin cele mentionate la faptul ca putini isi rapesc din tipul lor ptr. a ajuta un incepator in domeniul microcontrolelor (si nu numai). Felicitari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum