Traxxx Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 www.youtube.com/watch?v=iWNHp39aXpU Link spre comentariu
Mikrosha Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Îmi place mult ideea de codare a tastelor cu nivele de tensiune. :aplauzeProblema este că dacă cablul între unitatea centrală şi taste este prea lung apare atenuare şi zgomot care pot băga erori în decizia citirii tastei. În plus şi variaţia rezistenţelor în timp mai bagă erori. Codul sursă, e secret? Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Miar fi placut si mie sa il am....prea mult 10 incercari de cod pana la alarma...dar asta e...cat despre tastatura oricum nu o sa stai sa pui tastatura afara si mintajul inauntru....eventual maschezi cumva separarea lor...sa nu aibe acces la relee cineva....oricum nu cred ca hotul e asa de priceput...eu am o idee sa fac o alarma in casa...am si senzori de soc si de prezenta electrostatica nu pir imediat te detecteazaDocumentatia am luat-o mai demult de pe elecronics lab a fost primul meu pic programat...si acum am zis sa o fac frumos pentru ca o voi folosi la sfarsitul anului proiect pentru diploma...ca altfel nu trecem clasa...inspectori etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum