Eusebiu Angelescu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 am testat inainte ... aceasta rezistenta se incalzeste putin cand este alimentat doar LED-ul cand inlocuiesc LED-ul cu Ceasul ... rezistenta se comporta identicde ce tu imi zici ca NU merge ?Cand am zis " "pom de craciun/artificii" nu ma refeream la aspectul vizual...ci din pacate ma gandeam la aceste probleme legate de supraincalzire a unor elemente/conmponente si la riscul de a lua foc masina tocmai datorita unor "artificii" si sfaturi de genul "merge si asa"....de ce NU pot lega si eu prin aceeasi metoda un Ceas Digital banal de 3$ ?...pretul nu are nicio legatura....poate fi de 500 Euro...daca intelegi ce am spus....Daca totusi doresti sa experimentezi pe pielea ta ...iti recomand un mic regulator de tensiune cu protectie la scurtcircuit...si in tabloul electric al masinii sa folosesti sigurantele calibraten asa cum apare in manualul de utilizare....inca ceva....foloseste cablu electric de calitate...\Spor la treaba Link spre comentariu
Vizitator EHM Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Spor la treabak poate am luat putin foc :)stiu ca e periculos ce fac ... puteai sa o zici sub forma astadar am incercat la unele firme si unii m-au refuzat fara drept de replicaaltii nea gigei nici macar nu faceau legaturile cu papuci ci doar rasuceau firele si gataasa ca am zis cu ajutorul "vostru" poate fac ceva pe cat se poate de corect k Link spre comentariu
Vizitator EHM Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 continui tot aici in acest topic sa va mai intreb cevade curand mi-am facut eu singur o firma luminoasa cu LED-uriam taiat literele la Router am cumparat LED-urile totul merge OKacum stiu ca exista fie de cumparat sau poate sa-mi fac cand e zi afara intrerupe alimentarea de curent deci LED-urile nu mai functioneazacand e intuneric afara alimentarea are loc si deci LED-urile functioneaza / lumineazava rog sa ma ajutati daca ar fi sa cumpar asa cevadupa ce denumire sa cautsau daca e simplu de facut imi poate da cineva o schema ceva ?merci Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 O varianta este aici: http://www.niqro.3x.ro/lumina/lumina.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum