Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Schema Electrica ?!?

Vizitator EHM

Postări Recomandate

am testat inainte ... aceasta rezistenta se incalzeste putin cand este alimentat doar LED-ul cand inlocuiesc LED-ul cu Ceasul ... rezistenta se comporta identicde ce tu imi zici ca NU merge ?

Cand am zis " "pom de craciun/artificii" nu ma refeream la aspectul vizual...ci din pacate ma gandeam la aceste probleme legate de supraincalzire a unor elemente/conmponente si la riscul de a lua foc masina :speriat tocmai datorita unor "artificii" si sfaturi de genul "merge si asa"....

de ce NU pot lega si eu prin aceeasi metoda un Ceas Digital banal de 3$ ?

...pretul nu are nicio legatura....poate fi de 500 Euro...daca intelegi ce am spus....Daca totusi doresti sa experimentezi pe pielea ta ...iti recomand un mic regulator de tensiune cu protectie la scurtcircuit...si in tabloul electric al masinii sa folosesti sigurantele calibraten asa cum apare in manualul de utilizare....inca ceva....foloseste cablu electric de calitate...\Spor la treaba
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aelfo

7

• dj01fad

3

• Eusebiu Angelescu

2

• Spitfire

1

Vizitator EHM

Spor la treaba

k poate am luat putin foc :)stiu ca e periculos ce fac ... puteai sa o zici sub forma astadar am incercat la unele firme si unii m-au refuzat fara drept de replicaaltii nea gigei nici macar nu faceau legaturile cu papuci ci doar rasuceau firele si gataasa ca am zis cu ajutorul "vostru" :) poate fac ceva pe cat se poate de corect k
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator EHM

continui tot aici in acest topic sa va mai intreb cevade curand mi-am facut eu singur o firma luminoasa cu LED-uriam taiat literele la Router am cumparat LED-urile totul merge OKacum stiu ca exista fie de cumparat sau poate sa-mi fac cand e zi afara intrerupe alimentarea de curent deci LED-urile nu mai functioneazacand e intuneric afara alimentarea are loc si deci LED-urile functioneaza / lumineazava rog sa ma ajutati daca ar fi sa cumpar asa cevadupa ce denumire sa cautsau daca e simplu de facut imi poate da cineva o schema ceva ?merci

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări