tiritrobo Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Am achizitionat acest sistem: http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=705 In chit nu are barierele infrarosu. Nu ma dumiresc daca merge si fara ele. Sau, pot sa-mi fabric eu barierele? Link spre comentariu
mad79 Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Pot fi adaugate, vezi pe site-ul producatorului.Le-ai montat? mi se pare un pret bun.Poate achizitionez si eu un set. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Salut sistemul merge si fara fotocelule dar este bine de montat pt. protectia autoturismului atunci cand se intarzie mai mult timp in cadrul usilor deschise .Ca o masura suplimentara setati sistemul in mod de lucru step by step adica o actionare si sedeschid ,o alta actionare si se inchid. Daca selectatati modul automat de lucru este imperios necesar montarea de fotocelule pt. protectie care in faza de inchidere la intreruperea fascicului anuleaza operatiunea si trece in modul deschidere a portilor pana la refacerea fascicului. Link spre comentariu
Vizitator beculet Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Cum merge sistemul? Mi se pare un pret destul de bun. Merita? Link spre comentariu
ALEy Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 da este bun in ciuda prtului mic dar sa nu uitam ca se poate moderniza pentruca permite acest lucru daca te uiti in cartea tehnica . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum