jianuadrian69 Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Buna seara,va cer o mana de ajutor un prieten mi-a adus placa electronica de la aceasta combina cu care a fost la un electronist sa o repare.Nu a rezolvat-o spune el din lipsa de timp ,dar luand-o inapoi de la el nu a observat ca lipsesc doua rezistente la care nu le recunosc nici eu valoarea.Va cer ajutorul daca are cineva o schema sau recunoaste placa din fotografii cele doua rezistente in cauza sunt cele incercuite(R13 si R23). Stiu ca este o combina frigorifica indesit,atasez mai jos fotografiile.Va multumesc foarte mult anticipat Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Combina frigorifica Indesit ?! Fara model .La anu' pe vremea asta o sa fii ajutat. Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Poate crede ca exista un singur model?Si nu s-a prins ca acel "electronist" a aruncat placa aia ca pe un cartof fierbinte: "nu a avut timp" de pierdut: cata "meserie" cunoaste cine-si inchipuie ca trebuie inlocuite rezistentele alea arse si gata! Merge! Alea-s doar consecinta adevaratului defect...Spor la...rezistoare! Link spre comentariu
Vizitator gabitzu Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 R13=27 OHMR23=10 OHM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum