Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sasiu RML20HM03TXT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• naebv

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Aceasta schema a mai fost postata pe acest forum,dar vad ca sunteti destul de nou pe aici si nu va pun ca sa cautati pe dvs,pentru ca cred ca nu stiti.Apasati un click aici : viewtopic.php?f=17&t=68037 si luati schema.Va dorim paste fericit alaturi de cei dragi dvs !!!Mult succes !

Link spre comentariu
Vizitator Luis

Multumesc frumos , l-am descarcat , seamana cu Tv dar nu 100% .Am problema cu baleajul vertical am schimbat La78040 , + componemtele periferice C, R, . dar tot o linie orizintolala a ramas.O zi buna .Luis.

Link spre comentariu

Multumesc frumos , l-am descarcat , seamana cu Tv dar nu 100% .Am problema cu baleajul vertical am schimbat La78040 , + componemtele periferice C, R, . dar tot o linie orizintolala a ramas.O zi buna .Luis.

Refaceti lipiturile la deflexie si spuneti ce tensiuni aveti pe pinii CI ului.Sunt ok?Altfel degeaba il schimbati.Si schimbati electroliticii din zona.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări