Vizitator Luis Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Buna caut schema sasiu RML20HM03TXT , Din Tv Platinium , Multumesc anticipat .Luis. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Va salut ! Aceasta schema a mai fost postata pe acest forum,dar vad ca sunteti destul de nou pe aici si nu va pun ca sa cautati pe dvs,pentru ca cred ca nu stiti.Apasati un click aici : viewtopic.php?f=17&t=68037 si luati schema.Va dorim paste fericit alaturi de cei dragi dvs !!!Mult succes ! Link spre comentariu
Vizitator Luis Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Multumesc frumos , l-am descarcat , seamana cu Tv dar nu 100% .Am problema cu baleajul vertical am schimbat La78040 , + componemtele periferice C, R, . dar tot o linie orizintolala a ramas.O zi buna .Luis. Link spre comentariu
naebv Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Verificati bobina de deflexie pe verticala si incercati si un dump. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Multumesc frumos , l-am descarcat , seamana cu Tv dar nu 100% .Am problema cu baleajul vertical am schimbat La78040 , + componemtele periferice C, R, . dar tot o linie orizintolala a ramas.O zi buna .Luis.Refaceti lipiturile la deflexie si spuneti ce tensiuni aveti pe pinii CI ului.Sunt ok?Altfel degeaba il schimbati.Si schimbati electroliticii din zona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum