Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Profil aluminiu pentru masa

Vizitator UtilizatorAmator

Postări Recomandate

Vizitator UtilizatorAmator

Buna ziua,Aveti idee unde se gasesc profile de Al pentru o masa CNC? Am tot cautat pe Google si nu am gasit in Bucuresti nimic concret. Pe hi-end.ro nu am vazut. Ce am gasit in provincie sunt firme care nu lucreaza cu cantitatil mici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cnc_step

2

• romica-b

1

• pincea

1

Trebuie sa ai muuuuuulta rabdare pana iti onoreaza ISEL c-da.Eu astept de trei luni jumate si inca n-am primit nimic,desi mi s-a promis ca-mi trimit o parte macar(componente ce le au in depozit in bucuresti-profile)Bafta!

Link spre comentariu

Buna ziua,Aveti idee unde se gasesc profile de Al pentru o masa CNC? Am tot cautat pe Google si nu am gasit in Bucuresti nimic concret. Pe hi-end.ro nu am vazut. Ce am gasit in provincie sunt firme care nu lucreaza cu cantitatil mici.

La Tech-on in Crangasi, la dl. Iliescu gasesti tot ce vrei langa METEOR.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator suiram1

Am onoarea sa va salut.

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc acest model de profil din aluminiu (în România....):

http://www.aluprofil.at/stdprof/images/ ... ofil_2.jpg

As prefera sa aiba ca latime 20 mm, inaltimea de 10 - 11 mm iar in grosime cca. 3-4 mm, poate chiar 5 mm.

Foloseste la fixarea diverselor materiale pe o masa de lucru (profilul se insereaza in masa respectiva).

Va multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări