Vizitator UtilizatorAmator Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Buna ziua,Aveti idee unde se gasesc profile de Al pentru o masa CNC? Am tot cautat pe Google si nu am gasit in Bucuresti nimic concret. Pe hi-end.ro nu am vazut. Ce am gasit in provincie sunt firme care nu lucreaza cu cantitatil mici. Link spre comentariu
pincea Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 salut1 cauta la isel acolo gasesti sigur nu cunosc preturile dar nu cred ca sunt exagerate http://isel.ro/new/images/catalog/isel_profile.pdf sau pe pagina prncipala gasesti la contact o persoana c care sa vb succes Link spre comentariu
romica-b Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Trebuie sa ai muuuuuulta rabdare pana iti onoreaza ISEL c-da.Eu astept de trei luni jumate si inca n-am primit nimic,desi mi s-a promis ca-mi trimit o parte macar(componente ce le au in depozit in bucuresti-profile)Bafta! Link spre comentariu
cnc_step Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Buna ziua,Aveti idee unde se gasesc profile de Al pentru o masa CNC? Am tot cautat pe Google si nu am gasit in Bucuresti nimic concret. Pe hi-end.ro nu am vazut. Ce am gasit in provincie sunt firme care nu lucreaza cu cantitatil mici.La Tech-on in Crangasi, la dl. Iliescu gasesti tot ce vrei langa METEOR. Link spre comentariu
Vizitator UtilizatorAmator Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Va multumesc pentru raspunsuri! Am vazut multe lucruri ce imi trebuiesc in locurile recomandate de dumneavoastra. Link spre comentariu
Vizitator suiram1 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Am onoarea sa va salut. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc acest model de profil din aluminiu (în România....): http://www.aluprofil.at/stdprof/images/ ... ofil_2.jpg As prefera sa aiba ca latime 20 mm, inaltimea de 10 - 11 mm iar in grosime cca. 3-4 mm, poate chiar 5 mm. Foloseste la fixarea diverselor materiale pe o masa de lucru (profilul se insereaza in masa respectiva). Va multumesc mult. Link spre comentariu
cnc_step Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 La Item (TechOn) in Crangasi, ceri profil 20/10. Este exact ce cauti, are canal de 5mm, cumperi piulite de canal tot de acolo. Link spre comentariu
Vizitator suiram1 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Multumesc mult. Voi incerca si acolo... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum