Vizitator mc_alienu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 sunt nou pe aici si nu stiu unde sa caut...am nevoie de o schema pentru un circuit de genu... la un impuls, un 8 leduri sa stea aprinse intre 15-30 de secunde... ma poate ajuta cineva? tensiunea de alimentare 12-14v si iesire 5v<...<14v...de pus in practica cred ca ma descurc... cu schema e mai greu...(daca am gresit topicul rog un moderator sa il mute/stearga)multumesc Link spre comentariu
Vizitator mc_alienu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 nu ma poate ajuta nimeni ? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Iata o schema simpla pe care o puteti modifica usor, in conformitatecu nevoile d-voastra. Pentru 12 V va trebui sa legati in paralel douagrupuri a cate 4 leduri inseriate. Cu rezultate si mai bune, putetiutiliza o configuratie Darlington.Aveti grija sa folositi un condensator electrolitic de calitate ! Link spre comentariu
Vizitator mc_alienu Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 multumesc frumos... cand am un pic de timp liber la apuc de munca... si vedem rezultatul ;)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum