Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie LCD

Vizitator tudorz

Postări Recomandate

Vizitator tudorz

buna. as dori sa imi iau un tv nou si m-am oprit la acest model LG42ld650.pe debo e 2058 ron si consider ca este un pret fff bun pt ce stie tv-ul.in speranta ca in acest forum exista mai multe tipuri de persoane(avizate/neavizate) sper sa imi puteti da niste informatii legate de acest produs.am citit pe internet despre problema la panel-uri(in sensul ca te poti tepui cu ele) si multe alte mituri.multumesc celor care imi vor raspunde la post

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• tntgarbage

1

Top autori în acest subiect

salut !nu-ti pune problema de display inca atat timp cat ai 2 ani garantie macar.nu stiu daca este full HD modelul tau si daca are USB pentru filme (asta daca iti trebuie).pretul este OK, dar ai in vedere ca tot scade si s-ar putea ca peste 1 an sa gasesti acelasi model la 1500ron.ca o paranteza,fara a face cuiva publicitate, marile magazine din bucuresti (metro, car4) au avut promotii gen 24% reducere de tva, astfel incat intre 1 si 6 aprilie un tv lcd samsung seria 5 de 40 de inchi a costat 1600ron curat.astfel de promotii vor mai fi si in decembrie, mai ales ca vine din urma seria tv led, care acelasi lucru dar mai finute (ca grosime) si un consum ceva mai mic.in incheiere, daca mai era nevoie si nu stiam cu totii asta, preturile la vecinii nostri sunt ceva mai bune, vorbim despre bulgaria si ungaria, fara a intra in polemici nationaliste.cu alte cuvinte,daca o poti amana macar cu o lunavezi ce preturi vei gasi atuncicaci criza este si bani tot mai putiniliberi.(sa zburde)bafta !

Link spre comentariu
Vizitator tudorz

Ce spui de ... asta "Sony led tv fullhd 40nx700" ?

va multumesc pana acum pentru raspunsuri .da redarea de pe usb e unu din plusuri avand in vedere ca am mai avut un lg care s-a comportat ff bine.de sony nu comentez nimic atat doar ca sare de bugetul meu.nu ma grabesc sa cumpar nimic asa ca mai pot astepta:)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări