tiritrobo Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Am gasit-o intr-un invertor pentru sudura, pe radiatorul IGBT-urilor.Ce Satan o fi? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Cred ca e un contact bimetalic intr'un format mai dubios. Are rolul de protectie la supratemperatura. Daca l'ai gasit in serie cu vreo alimentare e clar, asta e. Link spre comentariu
Vizitator Moş Crăciun Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Sunt de acord cu domnul Th3_uN1Qu3.Trebuie să fie o protecţie termică. Ori bimetal ori siguranţă care se arde definitiv la o anumită temperatură.Ar trebui să scrie temperatura. Parcă se vede ceva ... 80... grade? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Sunt de acord cu domnul Th3_uN1Qu3.Trebuie să fie o protecţie termică. Ori bimetal ori siguranţă care se arde definitiv la o anumită temperatură.Ar trebui să scrie temperatura. Parcă se vede ceva ... 80... grade?L-am incalzit cu aer cald si s-a auzit un clanc. La racire, alt clanc. Deci este un bimetal.Multumesc. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Piesa zilei este urmatoarea:Ce o fi ea oare? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Probabil o lampa cu xenon de mare putere...la vreo 300-500W. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 La cum arata,e mai degraba o lampa spectrala,sau oricum o lampa de laborator Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Hints:Fiecare laborator de fizica scolar are cel putin un astfel de exemplar.Inauntru se vad bobite de mercur.Nu are filamente. Link spre comentariu
zal Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Am şutit ceva asemănător în liceu, era cu CO2. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Revin cu o noua provocare. Ce sunt componentele scoase de pe cablajul din imagine?Cablajul fiind de la un Technics SH8055, in partea cu puntea redresoare a sursei. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Sigurante fuzibile.De ce le-o fi pus pe spatele placii? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Multumesc, asa cred si eu. Link spre comentariu
Vizitator Moş Crăciun Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Sigurante fuzibile.De ce le-o fi pus pe spatele placii?Cineva le-a scos să le verifice sau să le înlocuiască şi i-a fost lene să le bage prin găuri.După cum arată lipiturile... nu sunt făcute în fabrică. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum