molioa Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 SHARP GF2500 , Va rog, daca cineva ma poate ajuta cu schema. Multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Dati un search pe gogu la sectiunea" imagini" si gasiti ceva,poate va ajuta!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Care-i problema? Link spre comentariu
molioa Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Care-i problema?L`am luat cu 10 lei, din piata de vechituri, mut. Ma rog, avea un barrait. L-am facut functionabil, pe toate gamele. Dar, fiind un aparat fabricatie anii 80-82, probabil a fost introdus in tara pe vremea comunismului, si un meserias, l-a tras in banda est. Acuma, din bobine l`am lucrat eu, dar se pare ca au fost schimbate si ceva pasive (dupa cum se vede pe placa) si imi trebuie schema, sa verific componentele la valori, ca pe FM, nu reusesc sa receptionez decat 3-4 posturi. Si aparatul arata super, tehnica japoneza, anii 80. Lucratura de lucratura. N`are nimeni o schema la el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum