cristimm Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 Care sunt cele 2 cuart-uri pe x-fi ca eu nu le vad? http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/20 ... b/x-fi.jpg Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 Am pus driverele..merg excelent..in sfarsit programele care suporta mai multe iesiri mi le si vad...:smt003 Legat de audigy 4 vad ca nici la audigy 4bulk nu ai drivere asioPai sunt pe site..se poate face download...In schimb nu stiu ce este cu intrarea /iesirea SPDIF..ma cam nedumereste acel modul care se cumpara separat..nu mai vreau sa cumpar nimic separat ca sa am conectorii SPDIF....Si nu cunosc ce versiune e aceea care se vinde in romania..cum de este asa ieftina..Legat de audigy 2...Merita sau nu sa cumpar versiunea Zs sau sa cumpar Value.....parca mufele la Zs sunt mai bune(metalice..."aurite"...etc)Se pare ca Zs are iesirile spdif pe placa direct conform situl creative..Audigy 2 Value nici nu exita pe site...Recent am achizitionat o pl. de sunet Creative Audigy SE , in locul uneia Live , ambele pe 24 bitAm niste intrebari....ai control separat pentru fiecare din iesiri in mixerul din windows?AI intrari si iesiri SPDIF..? Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 Care sunt cele 2 cuart-uri pe x-fi ca eu nu le vad?nare numa un singur quartz, dar de data asta cei de la creative au fost mai destepti si cred ca placa face resampling la 96khz :drinkers: Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Daca mai intereseaza pe cineva de acest topic enumar si eu placile de sunet pe care sa spun asa le-am distrus:1.placa onboard ac'97:in urma unor melodii mai hard s-a lasat cu fum2.Placa creative X-fi 5.1:a decedat in urma folosirii unei statii romanesti de 2x35w,aceea CLUb produsa de electronica industriala.3.Placa Creative Audigy 5.1:in urma unei caderi de tensiune s-a ars.Acum folosesc o placa de sunet C-media 8738(5.1,iesiri SPDIF,Optical)si merge destul de bine,in privinta melodiilor,calca creative-ul in picioare. Link spre comentariu
Vizitator silentx Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Daca tot a fost redeschis topicul, salutare tuturor si daca stie cineva o placa pana in 100 de lei.Cu ocazia ultimului craciun mi-am cumparat niste casti(nu cele mai ieftine) si am observat o diferenta mare a sunetului chiar si pentru placa integrata.....dar acum aud fiecare parazit mult prea usor si mult prea clar.Daca tot cumpar o placa dedicata as vrea sa cumpar totusi una care isi merita banii, nu un audigy vechi de 7 ani care pare a fi echivalentul sau chiar putin sub cea integrata....singurul avantaj aparent fiind ca este separata de corpul placii de baza.Nu sunt audiofil dar odata ce am ascultat niste sisteme de calitate parca ma zgarie pe ureche ce am eu, la fel ar fi prea scump dar macar ceva ce sa merite 100 de lei.Stie cineva o asemenea placa sau o detine?Multumesc. Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Un audigy vechi de 7 ani n-are cum fi "echivalentul sau chiar putin sub cea integrata". Daca esti convins de asta, atunci inseamna ca ai o integrata foarte buna, ramai cu ea.Eu ascult la servici intr-un arhaic SoundBlaster Live! 5.1 SB0100, in casti, si e mult peste orice integrata.Fereste-te de modelele low-cost (cele cu SE, SB0570, half-height), cauta Audigy model SB0090 sau SB0240. Link spre comentariu
Vizitator silentx Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Sunetul incorporat are anul de fabricatie pe undeva in 2009...ziceam ca daca ignor interferentele, din parerea mea de nestiutor ar fi macar aproape de acea placa mai veche de 7 ani mai ales daca este la mana a doua.Singura placa care pare sa fie "full-size" este Xonar DG desi putin peste 1 milion (modelul normal si BULK...la o placa audio nu imi dau seama ce ar putea fi diferenta ca sa merite o diferenta de pret), dar tot nu pot sti daca este un echivalent al seriei "SE" Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 DG-urile is niste dezastre, poate mai slabe ca SE-urile. E plin internetul de posturi prin forumuri cu probleme cu xonar dg.Legat de integrate, si la servici am sistem nou, insa nu pot asculta pe onboard. Nu din cauza interferentelor (nu prea se simt) ci din cauza tonalitatii, stearsa, lipsita de claritate. Asta e diferenta care se simte intotdeauna cand ascult pe placi mai decente. O mult mai clara definitie a fiecarei note din muzica.Pentru acasa, am optat pentru un M-Audio Audiophile 2496, m-a costat 200ron (ocazie), isi merita fiecare banutz. N-are iesire pe jack (2 rca), deci ascult din amplif.Iti recomand, daca chiar tii la calitatea sunetului, sa investesti un pic mai mult. Mai poti gasi 2496 la 250-300 ron.In zona sub 100 ron, placile Creative sunt singurele viabile. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 La SE e o smecherie cu driverele. Daca pui driverele de la creative,se aude ca un c*r. Daca pui drivere modate (P17 parca) e clar alta treaba.Ai mai putea si schimba condensatorii de pe placa veche,ca in 7 ani,s-au cam uscat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum