Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de suntet bunicica mai jos de 100 Ron

victor_wts

Postări Recomandate

am facut un experiment :d si am reusit sa ard un canal al placi de sunet (aceasta fiind onbord) si acum tr sa imi iau alta si ma interesa ceva bunicel pana intrun milion sau pe acolo.preferabil sa fie 5.1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

9

• cristimm

6

• Ciprian Alexandrescu

5

• one

3

Top autori în acest subiect

creative face toti banii

poate tre sa te dezamagesc ... creative face placi bune numai pt jocuri la calitatea sunetului sta mai slab .. bineinteles in comparatie cu alti producatori(de ex m-audio,hercules,teratec) dar in comparatie cu alc-urile care se gasesc pe placi de baza e bunsingurele placi de ;la audigy care se pot pune langa un m audio(la capitolul calitatea sunetului) sunt audigy 4 si x-fi singurele care au ultimele versiuni de crystaluri si care pot face fata akm urilor din m audio
Link spre comentariu

creativul live costa 700mii si face toti banii..probabil asta vroia sa spuna dj dog.Ca si neajunsuri are un zgomot de fond destul de mare pt o placa cu pretentii, dar e suportabil.M-audio si audigy sar cu muuult peste buget...

Link spre comentariu

creativul live costa 700mii si face toti banii..probabil asta vroia sa spuna dj dog.Ca si neajunsuri are un zgomot de fond destul de mare pt o placa cu pretentii, dar e suportabil.M-audio si audigy sar cu muuult peste buget...

Live NU ARE nici un pic de zgomot. (amp 2x100 dat la maxim cu urechea lipita de boxa). Zgomotul la tine probabil era din amplificator.
Link spre comentariu

Da..cum sa nu...si banuiesc ca zgomotul o fi si din osciloscop... :rolleyes: L-am masurat..si e destul de mare.Dar oricum e sub limita la care te deranjeaza.Celelalte placi de sunet pe care le am in casa un YMF 724 si ceva crystal vechi pe isa au zgomot mai mic :finga: Problema am rezolvaat printr-un divizor de tensiune la intrare...asa nu mai am probleme cu zgomotul.Oricum la banii astia nu cred ca gasesti ceva mai bun atat ca si calitate a sunetului cat si la suport pt jocuri.

Link spre comentariu

problema la zgomot de fond sau ceva de genul asta am intalnit-o si eu la o placa creative.. dar la mine problema era de la mufa de pe placa..sau mai bine zis jack-ul..nu stiu ce naiba aeva..dar unele se potriveau exat ,iar altele..nu stiu..aveai cumva zgonote ciudate de fond...

Link spre comentariu

eu am facut comparatie intre un creative live si un ac 97 si credeti-ma ca daca ac 97 nu era integrata pe placa de baza era de mult la gunoi!!!poate ca placa de sunet creative live nu este una cu pretentii dar eu o apreciez din 2 motive: pt ca fatza de ac 97 (care are dat disable din bios) se aude mult mai bine, si la cat am dat pe ea nici nu am pretentie mai mare. am dat la schimb un c-media pe 4 canale si am luat un creativ live tot pe 4 canale :rolleyes: daca vreti sa vedeti diferente majore asculati melodii in format mid sau midi!!!

Link spre comentariu

Da..cum sa nu...si banuiesc ca zgomotul o fi si din osciloscop... :rolleyes: L-am masurat..si e destul de mare.Dar oricum e sub limita la care te deranjeaza.Celelalte placi de sunet pe care le am in casa un YMF 724 si ceva crystal vechi pe isa au zgomot mai mic :finga: Problema am rezolvaat printr-un divizor de tensiune la intrare...asa nu mai am probleme cu zgomotul.Oricum la banii astia nu cred ca gasesti ceva mai bun atat ca si calitate a sunetului cat si la suport pt jocuri.

Ma mira ce spui in legatura cu YMF 724. Eu am avut una si zgomotul de fond era atat de mare (la ureche) incat dupa 2 zile (timp in care am incercat tot ce se putea) am dus-o inapoi la magazin pentru upgrade. Am luat Live cu 4 iesiri (din alea primele aparute) si asta dupa cum am spus nu avea zgomot deloc (din punctul meu de vedere).Acum am un Live 24 bit care in ciuda numelui asemanator NU ARE cu nimic de a face cu vechiurile Live - are convertoare DAC la fel ca Audigy 2. Placa asta i-am recomandat-o care se poate gasi cu pret in jur de 1 milion.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

acum am facut rost de o placa genius cu chip cmi8736 (acelasi chip care il aveam si integrat) moca.voi ce ziceti merita adica e diferenta exagerat de mare intre ele sau astept una de 2-3 mil. avand in vedere ca nu fac auditii ci doar ascult mp3-uri care se poate sa aiba mai mult zgomot de fond decat placa de sunet???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări