Vizitator lupfe Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Buna ziua va rog daca se poate am nevoie de o schema pentru un tv. Arctic cu sasiu BEKO ZX8.1 90-09. Va miltumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Salut ! Este deja postata scheme pe acest forum,dar vad ca sunteti nou pe aici,asa ca nu va pun pe dvs ca sa cautati,pentru ca sigur nu stiti ca sa cautati, apasati numai un click aici : viewtopic.php?f=16&t=62174 si luati schema.Mult succes ! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 http://elektrotanya.com/roadstar_ctv-28 ... nload.html Link spre comentariu
Vizitator lupfe Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Va multumesc pentru intelegere intradevar sunt foarte nou pe acest forum , dealtfel e primul , incerc sa ma dumiresc cum functioneaza ,am in atelier acest tv. nu gasesc schema si asa din aproape in aproape am ajuns pentru prima data dupa atatia ani sa-mi fac acest cont pe acest forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum