Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reglaj faruri electric

dorul3t

Postări Recomandate

salutare... am primit de la cineva 2 motorase de reglaj faruri fabricate de valeo...cica ar fii modelul de motorase care se monteaza pe logan ph2 cu reglaj electric faruri...deci ca sa le montez pe masina mea... imi trebuie doar cablajul, butonul si o idee pentru adaptarea motoraselor la faruri (asta e rezolvata)am facut rost si de un buton de reglaj faruri... care inca nu l-am testat cum functioneaza..butonul are 6 fire... 2 ma gandesc ca sunt + si -, iar celelalte.. sunt cele 4 pozitii... 0,1,2,3din cate am inteles motorasele astea primesc tensiuni diferite pentru fiecare pozitie... de ex... la 1 primeste 3V, la 2 primeste 7V, la 3 primeste 12Vcorect?o intrebare... cum s-ar lega butonul ala?motorasele au 3 pini... din cate am inteles +, -, firul care ii da impulsul...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorul3t

2

• AV1000

1

• alfabit

1

Top autori în acest subiect

cite fire are motorasul 3 sau 2 daca are 3 atunci ai un - , 1 plus pt urcat , un plus pt coborit , corect unele butoane merg pe acest principiu tensiuni dif, butonu ala nush de pe ce masina este , am pus ceva reglaje la faruri cu adaptari , cel mai simplu buton de comanda este de pe BMW E36 ,o idee ar fi sa desfaci butonu ala , sa vezi ce regulator de tens are acolo , vezi intrarea , iesirea , si se rezolva daca ai habar cit decit .Pune o poza desfacut cu el daca poti

Link spre comentariu

din cate am inteles motorasele astea primesc tensiuni diferite pentru fiecare pozitie... de ex... la 1 primeste 3V, la 2 primeste 7V, la 3 primeste 12V

corect?

o intrebare... cum s-ar lega butonul ala?

motorasele au 3 pini... din cate am inteles +, -, firul care ii da impulsul...

Toate raspunsurile le gasesti uitindu-te in VISU Renault - Dacia Logan ph2, e cel mai sigur, asa prin incercari pe " vorbe "', din " auzite " de la Nea` Gigi electricianu `, ai toate sansele sa nu reusesti sau mai rau sa arzi macar ceva sigurante .

In fond pentru asta sint schemele, sa fie citite la nevoie.

Link spre comentariu

AV1000... motorasele au fost incercate de cel de la care le-am primit... au 3 pini... +, -, si inca unul.. pe care vine tensiunea ce indica nivelul.. ridicat sau coborat...dar problema la mine e butonul... care urmeaza sa-l desfac...unde gasesc VISU?

Link spre comentariu
Vizitator tyc

...si sant comandate in impulsuri de ECU. In cutie e o parte electronica care comanda un mecanism ;acel mecanism actioneaza tija aia alba (care impinge/trage farul),prin intermediul unui electromotor(-as).Daca nu sti sa le legi/nu ai ECU,le desfacisi faci legaturile direct.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări