Trabant Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Se poate rezolva cu un cilindru hidraulic telescopic actionat de o pompa manuala, asemeni unui cric hidraulic, problema este inaltimea de ridicare deoarece pentru basculare trebuie un unghi de cca 30-45 grade, poate mai mult daca mterialul e lipicios ( pamant umed, balast de stabilizat solul, argila umeda). Ideea e ca daca nu e foarte mare, descarcarea se face mai rapid si mai usor la lopata. Link spre comentariu
gcom61 Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Teoretic pt basculare se poate folosi orice cilindru de forta cu o pompa(chiar si manuala) adecuata.Pt a obtine unghiul necesar in functie de lungimea cilindrului,te apropii sau departezi de axa de basculare.Eu as fi dispus sa construiesc la cineva o remorca (tip Pades500) cu conditia ca acesta s o inmatriculeze si pe a mea :) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Cred ca hidraulic manual ar dura cam mult sa dai la mana. Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Cred ca hidraulic manual ar dura cam mult sa dai la mana. dar o pompa electrohidraulica de servodirectie?!...cum ar fi...? Link spre comentariu
en Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Daca nu este necesara inmatricularea, se merita o remorca home. Cu toate cheltuielile, nu trece de 400-450 lei. Mai jos am pus niste poze cu o remorca pentru un tractoras de 12 CP. Dimensiuni: 1800x1200. Va fi gata in cateva zile, in regim de lucru "incet, incetisor si foarte incet" Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Da, dar asta presupune ca e categoria "utilaj agricol" si se deplaseaza numai in afara drumurilor (nationale, judetene, poate chiar comunale? Sau mai practic, unde nu te vede "organu' ")Eu (inca) mai am o (semi)remorca Padis500, cu carte de identitate si certificat de inmatriculare (are ITP expirat, ca nu mai am cu ce sa o tractez la statie).Anul acesta cred ca e ultimul in care-i mai platesc impozitul (nu e decat vreo 15 lei, parca, dar chiar il dau degeaba si ma si incurca in curte!). Fie o "marit" (are si roata de rezerva!), fie o radiez si o trec si eu la categoria utilaj (sa car lemne sau balegar, da' nu am cu ce o trage?)Aviz celor interesati. Link spre comentariu
Vizitator kakzmarek Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Buna idie, o sa ma apuc si eu sa imi fac una ,cu actele nu sunt probleme , am un prieten care le face acasa , asta in caz ca sare organu din boscheti sa ma controleze Link spre comentariu
CIBY2 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Da, dar asta presupune ca e categoria "utilaj agricol" si se deplaseaza numai in afara drumurilor (nationale, judetene, poate chiar comunale? Sau mai practic, unde nu te vede "organu' ")Eu (inca) mai am o (semi)remorca Padis500, cu carte de identitate si certificat de inmatriculare (are ITP expirat, ca nu mai am cu ce sa o tractez la statie).Anul acesta cred ca e ultimul in care-i mai platesc impozitul (nu e decat vreo 15 lei, parca, dar chiar il dau degeaba si ma si incurca in curte!). Fie o "marit" (are si roata de rezerva!), fie o radiez si o trec si eu la categoria utilaj (sa car lemne sau balegar, da' nu am cu ce o trage?)Aviz celor interesati.Ai maritat-o?Parca as fi interesat de una la un pret "civilizat". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum