liviu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Dupa cum spune si titlul, am o nelamurire in legatura cu acest integrat. Nu inteleg , de ce nu se gaseste o schema concreta pentru legarea in punte a acestui integrat , in general sunt scheme cu legarea in paralel , care pentru mine personal , nu e tocmai varianta corecta. Dupa mine , legarea in punte consta in ,,, 2 amplificatoare identice , difuzorul conectat la iesirea amplificatoarelor ,, iar iar una dintre intrariile amplificatorului , conectata la masa.Normal asta ar trebuii sa fie.Sa existe ceva in neregula cu acest integrat ?Nu am lucrat cu acest integrat , de asta postez aici, am lucrat mai mult cu amplificatoare pe tranzistori.Avand in vedere ,ca amplificatorul , nu e pentru mine, mi-e frica sa nu-mi fac reclama proasta.De asta am nevoie de pareri , opinii , daca se poate.Amplificatorul o sa fie folosit pe un difuzor de banda larga , cu impendanta de 8 ohmi , putere RMS 80W. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Desigur ca se poate : Link spre comentariu
liviu Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Mersii mult, am vazut si eu schema asta , dar nu eram asa de sigur ,avand in vedere ca nu se prea vorbeste de legarea in punte a acestui integrat. Cred ca 38 de volti e un pic cam mult , adica eu personal nu ma risc. Raman la datele de catalog.Cred ca o sa raman la schema trimisa , sunt chiar curios cum merg circuitele astea , desii , nu am prea multa baza in ele , mai ales ca in cazul de fata , o sa fie cam solicitate pe microfon . Totusi , cred ca nu o sa fie probleme Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 cauta pe site la national ca exista nota de amplicatie pt integrat.Nu as recomanda punte alimentat la mai mult de +-25-30V pe sarcina de 8 ohmi.Integratul este dotat cu protectie, de ars nu se arde in schimb intervine protetia si limiteaza iesirea si genereaza distorsiuni cu carul.Avand in vedere ca exista un subiect cu lm3886 acesta se inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate