Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ACER FERRARI 1100

eduard07

Postări Recomandate

salut,am si eu problema asta la un laptop ACER ferrari 1100 apare aceasta dunga,am conecat un monitor extern si nu mai apare am verificat banda de legatura de la display si e ok.,a mai intalnit cineva acest defect pt ca nu vreau sa comand degeaba display nou,multumesc mult ,astept ceva sfaturi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eduard07

8

• high_voltage_tm

2

• adicontakt

1

• nooob64

1

poti fi mai explicit,te rog frumos,daca era acelasi model?ce temperatura ai folosit,pt cat timp? Totusi pe monitor extern functioneaza ,de asta ma duce gandul ca ar fi displayul,

Link spre comentariu

Nu iti trebuie nici un reflow la GPU , pentru ca ai spus ca functioneaza ok cu monitor extern ... cel mai probabil e vreo problema la driverul de coloana al lcd-ului ... ar cam trebuii schimbat monitorul.

Link spre comentariu

Modelul la care faceam referire e Acer Aspire 7520G, cu placa grafica dedicata nVIDIA GeForce 8400M G

Si eu credeam initial că de vină e LCD-ul (panelu în sine), insa s-a dovedit a fi de la GPU.

Reparatia s-a facut intr-un service IT, la fabuloasa suma de 20 lei; demontare/montare + reflow + schimbare interfata de transfer termic.

Link spre comentariu

Multumesc mult pt sfaturi,am gasit defectul .Am desfacut displayul si am gasit o fisura in acea zona si exact acolo este si o banda flex(sunt sectionate traseele) deci nu mai am alta solutie ,trebuie altul . :cry:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare prieteni,ma ajuta cineva cu manualul de service pt Acer Ferrari 1100,am cumpart display si merge ok acum, dar am parola pe bios si as vrea sa ii fac un reset bios si nu stiu exact unde este acel jumper reset bios.Multumesc

Link spre comentariu

nu are jumper , trebuie scoasa bateria si nici asa nu sunt sigur ca se resetaza parolavad in poza ca l-ai desfacyut , urmareste firele alb si negru sunt de la antena , pe langa ele este si bateria cu un fir rosu si unu negru are o mufa mica la capat albabateria e undeva in mijlocul placiicel putin la al meu (aspire 5520) asa e se cam aseamna ele

Link spre comentariu

are sigur ca am avut manualul de service si am citit dar acum laptopul e parolat,si nu mai am aces la pdf cu schema si nici nu mai dau de el pe net,avea o imagine si arata exact cum se face acel strap si ce pasi trebuie urmati,stiu sigur pt ca am citit acum o sap dar nu il gasesc pe placa de baza.Am scos bateria si am lasat mai mult timp si nimik,la fel cere parola,mergea perfect pana aseara dintr-o prostie am schimbat parola pe bios :sparge: Acum am display nouuuu si vad cum cere parola :rade: Daca introduc 3 parole gresite imi apare SYSTEM DISABLED 01143

Link spre comentariu

ok,se desface tastatura si se cauta cu atentie strapul G65 ,o sa atasez o fotografie.Scoateti bateria ,alimentarea si HDD,faceti scurt cu ceva metalic intre acele 2 contacte si mentineti contactul dupa care introduceti numai mufa de alimentare si apasati butonul POWER dupa ce intra Bios eliberati contactul si inchideti din butonul Power,montati totul la loc si merge ,nu mai cere parola .....simplu :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări