eduard07 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 salut,am si eu problema asta la un laptop ACER ferrari 1100 apare aceasta dunga,am conecat un monitor extern si nu mai apare am verificat banda de legatura de la display si e ok.,a mai intalnit cineva acest defect pt ca nu vreau sa comand degeaba display nou,multumesc mult ,astept ceva sfaturi Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Ceva asemanator am avut si eu, doar ca imaginea era impartita pe orizontala.S-a rezolvat cu un reflow la GPU; are 3 luni de atunci si inca merge perfect. Link spre comentariu
eduard07 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 poti fi mai explicit,te rog frumos,daca era acelasi model?ce temperatura ai folosit,pt cat timp? Totusi pe monitor extern functioneaza ,de asta ma duce gandul ca ar fi displayul, Link spre comentariu
eduard07 Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 nu mai are nimeni o idee ceva? Link spre comentariu
nooob64 Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Nu iti trebuie nici un reflow la GPU , pentru ca ai spus ca functioneaza ok cu monitor extern ... cel mai probabil e vreo problema la driverul de coloana al lcd-ului ... ar cam trebuii schimbat monitorul. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Modelul la care faceam referire e Acer Aspire 7520G, cu placa grafica dedicata nVIDIA GeForce 8400M G Si eu credeam initial că de vină e LCD-ul (panelu în sine), insa s-a dovedit a fi de la GPU. Reparatia s-a facut intr-un service IT, la fabuloasa suma de 20 lei; demontare/montare + reflow + schimbare interfata de transfer termic. Link spre comentariu
eduard07 Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Multumesc mult pt sfaturi,am gasit defectul .Am desfacut displayul si am gasit o fisura in acea zona si exact acolo este si o banda flex(sunt sectionate traseele) deci nu mai am alta solutie ,trebuie altul . :cry: Link spre comentariu
eduard07 Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Salutare prieteni,ma ajuta cineva cu manualul de service pt Acer Ferrari 1100,am cumpart display si merge ok acum, dar am parola pe bios si as vrea sa ii fac un reset bios si nu stiu exact unde este acel jumper reset bios.Multumesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 nu are jumper , trebuie scoasa bateria si nici asa nu sunt sigur ca se resetaza parolavad in poza ca l-ai desfacyut , urmareste firele alb si negru sunt de la antena , pe langa ele este si bateria cu un fir rosu si unu negru are o mufa mica la capat albabateria e undeva in mijlocul placiicel putin la al meu (aspire 5520) asa e se cam aseamna ele Link spre comentariu
eduard07 Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 are sigur ca am avut manualul de service si am citit dar acum laptopul e parolat,si nu mai am aces la pdf cu schema si nici nu mai dau de el pe net,avea o imagine si arata exact cum se face acel strap si ce pasi trebuie urmati,stiu sigur pt ca am citit acum o sap dar nu il gasesc pe placa de baza.Am scos bateria si am lasat mai mult timp si nimik,la fel cere parola,mergea perfect pana aseara dintr-o prostie am schimbat parola pe bios Acum am display nouuuu si vad cum cere parola Daca introduc 3 parole gresite imi apare SYSTEM DISABLED 01143 Link spre comentariu
eduard07 Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 am rezolvat exact cum ziceam eu,am anulat parola Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Pai dati exact rezolvarea ca poate mai au si altii nevoie. Link spre comentariu
eduard07 Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 ok,se desface tastatura si se cauta cu atentie strapul G65 ,o sa atasez o fotografie.Scoateti bateria ,alimentarea si HDD,faceti scurt cu ceva metalic intre acele 2 contacte si mentineti contactul dupa care introduceti numai mufa de alimentare si apasati butonul POWER dupa ce intra Bios eliberati contactul si inchideti din butonul Power,montati totul la loc si merge ,nu mai cere parola .....simplu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum