Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuri Kastan

Vizitator SIG

Postări Recomandate

Salutare.Exista posibilitatea sa aveti careva dintre voi parametrii difuzoarelor de laboxele Kastan? Am doua difuri si a-si vrea sa le cuplez in tandem ptr.unsub de 20 W.Imi schitati un model de sub. cu 2 difuri inauntru?In ultima instanta voi face subwooferul la ochi,sa vad ce iese.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

3

Daca astepti putin am sa-ti pot da o configuratie recomandata in "Montaje electroacustice Hi-FI", exact pentru difuzoarele alea , exact in aplicatia pe care ti-o doresti...Trebuie doar sa scanez pagina respectiva.Se aude binisor dar e cam puturos.

Link spre comentariu

Sa sti ca m-ai facut foarte curios,nu credeam sa le foloseasca cineva aceste difuri "demodate"in alta combinatie,credeam ca eu sunt cam excentric visand la combinatii de genul acesta.Merci.

Link spre comentariu

Multumesc de schema,dar ce vreau sa te mai intreb,acolo,la schema din dreapta,scrie cumva "2 omi"sau nu vad eu bine exact ce scrie;si iin textul, pe care il insoteste probabil desenul in carte, scrie cum se foloseste?adica pe post de subwoofer cu difurile impreunate sau fiecare dif.de joase ramane cuplat pe cate un canal(L/R) ?P.S. Piesa 5 e doar.ptr. fixat fonoabsorbantul ?Merci.

Link spre comentariu

Asa cum este proiectat si filtrul, se folosesc independent, fiecare pe cate un canal. In aplicatia prezentata erau folosite impreuna cu doua incinte ce foloseau, culmea, acelasi tip de difuzor, impreuna cu o inalta, recomandand maxim 40 W pe canal. Tu poti sa le folosesti cum ai nevoie, filtrul ramanand acelesi. Difuzoarele au impedanta de 8 ohm.Acolo sigur nu scrie 2 ohm.Piesa 5 este filtrul.Asta a fost prima mea constructie in "domeniu", rezultatul depasind asteptarile. A fost folosita impreuna cu o pereche de sateliti mici (max 8W), iar ca amplificare am folosit la vremea aceea un stk ce debita 25W pe canal.Totusi mi s-au parut un pic puturoase.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări