Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yahoo messenger - probleme

Vizitator razvan32

Postări Recomandate

Vizitator vally_09

:cry: am si eu o problema cu messu.Am un laptop si cand incerc sa fac un apel video persoana cu care vorbesc ma aude dar eu nu o aud deloc,sunetu nu este inchis si nu reusesc sa ii dau deloc de cap. :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7but

13

• E_manuel

6

• The Stressmaker

4

• Stefan

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator axnpictures

Problema trebuie sa fie de la setarile audio recording. E posibil sa fie alt dispozitiv decat microfonul setat pentru captarea sunetului.In Yahoo messenger, intra la Messenger -> Preferences -> Video & Voice de pe computerul cu pricina.Apoi, click pe Open Video and Voice Setup si urmeaza instructiunile.

Link spre comentariu

: (...)Am un laptop si cand incerc sa fac un apel video persoana cu care vorbesc ma aude dar eu nu o aud deloc,(...)

Amandoi trebuie sa aveti versiuni identice de messenger, incercati sa aveti messenger yahoo 11
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator razvan32

Salut!Mi-am facut un nou id si am inceputsa trimit invitatii la persoanele care le aveam in vechiul id>Dupa 15 id-uri fara sa mi se dea acept nam mai putut trimite.In schimb ma am dat id cuiva si ma bagat de la el in lista iam dat accept la el apar online el la mine apare ofline imi cere sa dau ad dar nu ma lasa.imi puteti spune ce se intampla?

Link spre comentariu

Buna seara ! Da i-am facut si eu lui tatal meu un o adresa de e-mail si de mess si tot asa ni sa intamptat si noua,adica a durat doua zile ca sa-i adaugam pe toti prietenii nostri pe mess,dar nu ne-am prins dc face asa la adresele noi.Noapte buna !!!

Link spre comentariu

nu mai deschideti 10000 de subiecte pe aceeasi tema .. Am comasat deja 3 subiecte aici !! folositi functia de cautare inainte de a deschide subiecte :sparge:

Aceeasi treaba si in cazul de fata .. FOLOSITI FUNCTIA DE CAUTARE INAINTE DE A DESCHIDE SUBIECTE NOI :bataie Din nou a fost nevoie sa comasez subiectele
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări