Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Salut am si eu o problema cu messengerul nu imi mai apar mesajele trimise sau primite,totul a inceput cand am dezinstalat sweetIm maimutoi aceia pt mess.Cum pot rezolva aceasta problema? Va rog mult sa ma ajutati multumesc Link spre comentariu
amp Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Reinstalarea programului de messaging ar trebui sa rezolve problema. Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 lam reinstalat dar tot asa face Link spre comentariu
amp Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Atunci ai o problema cu internet explorer. Cand a iesit versiunea 9 beta am facut upgrade doar sa observ ca patisem acelasi lucru care ti se intampla si tie.Da mai multe detalii , adica ce sistem de operare ai, ce versiune de internet explorer si alte inutilitati din astea... a .. si am uitat, presupun ca te referi la yahoo messenger, nu? Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 da yahoo messenger Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Buna seara ! Acest sweetIm pt mess a fost virusat,o intrebare am,dvs nu folositi nici un antivirul in pc-ul dvs ? Daca nu aveti nici un antivirul instalat,eu unul va zic ca sa instalati un antivirus si dupa update la antivirus sa-i faceti o scanare cu acest antivirus la tot hdd-ul dvs,si poate aveti noroc ca sa scapati fara reinstararea sistemului de operare.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 am antivirus si tocmai am scanat si nu aqu fost mari probleme Link spre comentariu
E_manuel Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Descarca http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe ComboFix pe desktop. Inchide absolut orice program apoi redenumeste-l in alt nume, cum ar fi test si ruleaza-l, confirma cu Yes de fiecare data cand te intreaba, la sfarsit este posibil sa-ti ceara restart, dai accept, de asemenea iti salveaza un notepad cu rezultatele, cumva da-mi un semn pe privat sa primesc acel notepad, sa vad daca si ce fel de virusi sunt. Acesta Nu este un antivirus ci un program de scanare. Link spre comentariu
amp Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Ce sistem de operare ai? Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 windows xp ..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 am antivirus si tocmai am scanat si nu aqu fost mari problemeAtunci incercati aceste variante ce scrie pe acest linck : viewtopic.php?f=50&t=57004&p=665472&hilit=Yahoo+messenger#p665472.Succes ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 si o scanare a registrilor dupa dezinstalare arfi utila Link spre comentariu
Vizitator axelbunicu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 salut baieti, am si eu o mare problema cu yahoo messenger. spun mare pt ca nu este vorba de virus si nu sa rezolvat nici prin schimbarea windowsului. am avut windows 7 , acum am windows xp si la fel face. problema la mine este ca se delogheaza si logheaza automat dupa ce dau sign in si cand vorbesc cu cineva imi apare foarte tarziu ce imi scrie. am incercat faza cu regedit si la fel face, plus ca (acum face mai rar) imi dadea si o eroare, ceva cu debug parca. nu mai tin minte exact, o sa atasez o poza cu eroarea cand mai apare. dar lasand eroarea ce pot face cu yahoo, am incercat si alta versiune, am facut si alt id si la fel. tin sa precizez ca folosesc un router iar setarile sunt bune, si provider de internet sunt cei de la rds, dar cand navighez online nu am probleme sau cu download, deci nu putem spune ca este de la net. astept pareri cu privire la problema mea, multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 treci la pidgini http://www.pidgin.im/ si vezi daca se comporta in mod similar/ Link spre comentariu
Vizitator axelbunicu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 treci la pidgini http://www.pidgin.im/ si vezi daca se comporta in mod similar/acum il instalez si revin. stiu ca am mai avut un program similar , unde te puteai conecta cu mai multe conturi si facea la fel.....sa vad la asta. msL.E. am instalat si face la fel, nici acum nu a venit un mesaj care trebuia sa vina acum 15min. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum