Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T-350 cu probleme

luciann

Postări Recomandate

Detin un T-350 care are mici probleme, dupa cate zice si tata, figuri de genu facea ai mai demult.Merge o vreme dupa care, pur si simplu cade sunetu la un nivel foarte foarte mic, aproape insesizabil si isi revine cand are chef.Mentionez ca Acordul ramane acelasi.Dati-mi niste sfaturiA mai intampinat cineva astfel de probleme?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

3

• leoncris

2

• Flor

1

• Eusebiu Angelescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Desi nu cunosc aparatul,dupa simptome ori lipitura rece , ori contact prost pe potentiometrul de volum.Deci refacute lipituri si reconditionat sau schimbat potentiometrul.Succes !

Link spre comentariu

Potentiometrii de volum nu are decat in spate, pusi chiar pe iesirea spre amp, dar sunt in perfecta stare, problema in mod sigur e din alta parte.Am apasat si miscat piese de pe toate cablajele, imi vine greu sa cred ca e o problema de contact, mai ales ca nici nu ma ating de el si ii cade sunetu sau revine din senin.So.. anything else ? :d

Link spre comentariu

Nici eu nu stiu ca T350 sa lucreze in vreo banda de radioamatori.Si din cate am citit nu scrie am masurat acolo, am atatia V, sau mA, am inlocuit, am sapat, nu imi merge..Mama ei de electronica..

Link spre comentariu

...cumva este vorba de tunerul T-350? Daca da verificati comutatorul senzorial....de cele mai ulte ori umiditatea din aer influenteaza....sau cel putin acum multi ani can ma ocupam cu asa ceva m-am lovit de problema asta , fara a fi ceva "defect"Daca nu este vorba de acest tuner romanesc, imi cer scuze de interventie.. :jytuiyu Cu stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări